Volg jouw opleiding bij GGz Centraal

Vernieuwing en inspiratie, dat vinden we bij GGz Centraal belangrijke onderwerpen. Binnen de patiëntenzorg én voor onze medewerkers. Daarom bieden we jou als zorgprofessional volop de mogelijkheid om een opleiding te volgen tot specialist in de ggz.

We bieden erkende opleidingsplaatsen voor medische, psychologische en verpleegkundige beroepen. Daarnaast zorgen we voor kennisdeling tijdens stages of scholingstrajecten en voor voldoende mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Zo creëren we samen een lerende en inspirerende werkomgeving.

Onze opleidingen tot specialist in de ggz

De A-opleiding tot psychiater

Bij GGz Centraal geloven we in kennisdeling. We zijn dan ook een van de grootste A-opleiders van Nederland. Ervaren psychiaters leren jou de fijne knepen van het vak.

Praktijkopleiding tot verpleegkundige in de ggz

Als instelling die veel waarde hecht aan opleiding en ontwikkeling, bieden we bij GGz Centraal volop mogelijkheden om je te specialiseren tot verpleegkundige in de ggz.

De P-opleiding voor psychologen

Ieder jaar start bij ons een ruim aantal psychologen met het praktijkgedeelte van hun postmaster opleiding. Volg jouw opleiding tot gz-psycholoog, psychotherapeut of klinisch (neuro)psycholoog bij GGz Centraal.

Volg jouw stage bij GGz Centraal

De studenten van nu, zijn de collega’s van morgen. Als lerende organisatie bieden wij stages op verschillende locaties aan, zodat jij relevante werkervaring in de ggz opdoet.

De opleiding tot verpleegkundig specialist

Werk je al een tijd als verpleegkundige en wil je extra verantwoordelijkheid? Volg dan de specialisatie opleiding tot verpleegkundig specialist ggz (VS-opleiding).