Postmaster opleidingen voor psychologen

Gezondheidszorgpsychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen kunnen bij GGz Centraal het praktijkgedeelte van hun opleiding volgen.

Inmiddels kennen we bij GGz Centraal een jarenlange opleidingstraditie. Jaarlijks bieden wij een ruim aantal erkende praktijkopleidingsplaatsen voor postmaster opleidingen gedragswetenschappen. Tijdens jouw opleiding tot gz-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog volg je bij ons het praktijkgedeelte van jouw opleiding (P-opleiding).

Begeleiding tijdens jouw opleiding

Een opleiding volgen is een intensief traject. Des te belangrijker is een goede ondersteuning in het proces. Daarom kun je bij GGz Centraal rekenen op begeleiding en supervisie van ervaren opleiders en collega’s op het gebied van behandeling, diagnostiek, management en wetenschappelijk onderzoek.

Samenwerkingsverbanden met andere instellingen

De problematiek van onze cliënten laat zich niet in een hokje stoppen. Daarom werken we samen met diverse instellingen, die expertises hebben met verschillende doelgroepen. Dat geeft jou de mogelijkheid om specifieke ervaring op te doen met bijvoorbeeld een forensische of LVB doelgroep toe te voegen aan jouw opleidingsroute bij GGZ Centraal.

Faciliteiten tijdens jouw opleiding

In verschillende samenwerkingsverbanden geven we vorm aan onze speerpunten: verbinding en kennisdeling. Zowel extern als binnen onze organisatie.

Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek bieden we volop ondersteuning in praktische zaken. Denk aan diverse skillslabs, gericht op bijvoorbeeld jouw onderzoeksvraag of SPSS.

Verder hebben we een intern scholingsaanbod voor postmaster opleidingen. We organiseren gezamelijke refereeravonden voor de opleidelingen in de medische en gedragswetenschappen.

Contact

P-opleider
Drs. Marit Bierman
telefoon 06 23436471 (secretariaat)
m.bierman@ggzcentraal.nl

Secretariaat P-opleiding
Ellen Ruiter
telefoon 06 23436471
secretariaat.p-opleiding@ggzcentraal.nl

Postadres
Postbus 219
1200 AE Hilversum

De verschillende opleidingstrajecten

Als gedragswetenschapper heb je bij GGz Centraal verschillende opleidingsmogelijkheden.

PrOMO: Ons interne ontwikkeltraject voor masterpsychologen

Goede kennisdeling met beginnende psychologen vinden we belangrijk. Dat doen we met PrOMO, ons interne ontwikkeltraject voor masterpsychologen en orthopedagogen. Door de praktische insteek van de lessen kunnen de masterpsychologen de kennis direct toepassen in de praktijk. En omdat deze worden verzorgd door collega’s die zelf in opleiding zijn, heeft PrOMO een vaste plek in de P-opleiding bij GGz Centraal.

Volg jouw opleiding bij GGz Centraal

Ieder jaar in april start onze werving voor GZ-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen of klinisch neuropsychologen.

Achtergrond

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer