Werken & leren

Je bent hier:Home/Werken & leren

Een organisatie met geïnspireerde medewerkers, een actief scholingsbeleid en oog voor jouw talent. Daar gaan wij voor! Je krijgt bij ons alle ruimte je kwaliteiten te ontwikkelen om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.

Doelgericht en betrokken. Dat typeert ons en zo behandelen wij onze cliënten. Bekijk wat wij jou kunnen bieden. Vacatures, opleidingen, stages, onderzoek, innovatie, trainingen en vrijwilligerswerk.

Werken bij GGz Centraal – onze vacatures

Op de website werkenbijggzcentraal.nl vind je al onze vacatures.

Daarnaast vind je hier meer informatie over het werken in de specialistische ggz en verhalen van onze collega’s. Voor jou als ggz professional hebben we volop carrièremogelijkheden.

Hoe wil jij jouw loopbaan vormgeven?

Onze opleidingen

Wil je je als verpleegkundige, arts of psycholoog verder specialiseren? Of relevante werkervaring opdoen tijdens een stage in de ggz?

Leren en ontwikkelen is een van de speerpunten van onze organisatie. Zo bouwen we samen aan de ggz van vandaag én morgen.

Wetenschappelijk onderzoek & innovatie

Wat zijn de effecten van ons werk? En hoe kunnen we vanuit onze kennis en ervaring werken aan vernieuwing in de ggz? Bij GGz Centraal zijn wetenschappelijk onderzoek en innovatie belangrijke onderwerpen.

Zo kunnen we de kwaliteit van onze patiëntenzorg verbeteren én krijg jij de ruimte om ideeën uit te proberen.

Vrijwilligerswerk

Zo’n 360 vrijwilligers leveren een onmisbare toevoeging aan onze patiëntenzorg. Er zijn verschillende redenen om vrijwilliger te worden.

Maar wat je motivatie ook is, door bij ons vrijwilligerswerk te doen voeg je iets waardevols toe aan het dagelijkse leven van onze cliënten.

Medewerkers vertellen

Ga naar de bovenkant