window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-37973866-1');

Werken & leren

Een organisatie met geïnspireerde medewerkers, een actief scholingsbeleid en oog voor jouw talent. Daar gaan wij voor! Je krijgt bij ons alle ruimte je kwaliteiten te ontwikkelen om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken.

Doelgericht en betrokken. Dat typeert ons en zo behandelen wij onze cliënten. Bekijk wat wij jou kunnen bieden. Vacatures, opleidingen, stages, onderzoek, innovatie, trainingen en vrijwilligerswerk.

Werken bij GGz Centraal – onze vacatures

Op de website werkenbijggzcentraal.nl vind je al onze vacatures.

Daarnaast vind je hier meer informatie over het werken in de specialistische ggz en verhalen van onze collega’s. Voor jou als ggz professional hebben we volop carrièremogelijkheden.

Hoe wil jij jouw loopbaan vormgeven?

Onze opleidingen

Wil je je als verpleegkundige, arts of psycholoog verder specialiseren? Of relevante werkervaring opdoen tijdens een stage in de ggz?

Leren en ontwikkelen is een van de speerpunten van onze organisatie. Zo bouwen we samen aan de ggz van vandaag én morgen.

Wetenschappelijk onderzoek

Wat zijn de effecten van ons werk? En hoe kunnen we vanuit onze kennis en ervaring werken aan vernieuwing in de ggz? Bij GGz Centraal zijn wetenschappelijk onderzoek en innovatie belangrijke onderwerpen.

Zo kunnen we de kwaliteit van onze patiëntenzorg verbeteren én krijg jij de ruimte om ideeën uit te proberen.

Innovatie en vernieuwing

Bij GGz Centraal innoveren we op veel manieren: in de patiëntenzorg, met wetenschappelijk onderzoek en in ons onderwijs. We werken aan slimme, vernieuwende oplossingen. De zorginnovaties maken ideeën tastbaar en geven we antwoord op de veranderende vraag van cliënten. Zo verbeteren we de zorg en werken we aan de ggz van nu én morgen.

Wil je innoveren in je werk, of heb je een idee? Je staat niet alleen. Je landt in een innovatief netwerk van medewerkers door de hele organisatie heen.

Nederlands Register Cognitieve Analytische Therapie

Binnen GGz Centraal zijn wij de ‘eigenaren’ van het CAT-register. In dit register zijn de eisen voor opleiding, registratie en herregistratie voor Cognitieve Analytische Therapie (CAT) in Nederland beschreven. Op de pagina’s van CAT kun je zien wat CAT inhoudt en hoe de opleiding in CAT eruitziet.

Vrijwilligerswerk

Zo’n 360 vrijwilligers leveren een onmisbare toevoeging aan onze patiëntenzorg. Er zijn verschillende redenen om vrijwilliger te worden.

Maar wat je motivatie ook is, door bij ons vrijwilligerswerk te doen voeg je iets waardevols toe aan het dagelijkse leven van onze cliënten.

Medewerkers vertellen

Ga naar de bovenkant