In onze verschillende podcastreeksen komen collega’s aan het woord die vertellen over hoe zij innoveren in hun werk of waarom zij ervoor kozen om te werken in de ggz. Luister naar onze podcasts.

Innovatie en vernieuwing in de ggz
Bij GGz Centraal gebeurt er veel om innovaties in de zorg door te voeren. Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, met de nieuwste technologie of door kleine aanpassingen op een afdeling. Groot of klein, maar altijd met als doel om de zorg voor onze patiënten te verbeteren.

Luister de podcast op onze ‘werken bij GGz Centraal site’, op Spotify of Apple Podcasts.

De ViosCast – over de opleiding tot verpleegkundig specialist
Aron Vos en Lisa Elfes volgen de opleiding tot Verpleegkundig Specialist. Daar komt veel bij kijken: een uitgebreide sollicitatieprocedure, klinisch redeneren, innovatie en wetenschappelijk onderzoek. Toch moet je je als verpleegkundige daar niet door laten afschrikken, vinden Aron en Lisa.

Luister de Vioscast op onze ‘werken bij GGz Centraal site’, op Spotify of Apple Podcasts.

… of toch psychiater?
Veel van onze AIOS en psychiaters overwogen na hun studie Geneeskunde eerst een ander medisch specialisme, of waren zelfs al aangenomen voor een andere A-opleiding. In de podcasts hoor je waarom zij uiteindelijk tóch kozen voor de psychiatrie.

Luister de podcast op onze ‘werken bij GGz Centraal site’, op Spotify of Apple Podcasts.