Op de locatie Westeinde 27 kunnen volwassenen met psychische of psychiatrische problemen terecht. We bieden ambulante en deeltijdbehandeling. Je woont dus gewoon thuis. Ook onze crisisdienst werkt vanuit hier.

Ben je ambulante in behandeling? Dan heb je regelmatig korte gesprekken met een hulpverlener. Heb je medicatie nodig? Dan schrijft een arts dit voor. Soms is het zinvol om ook de partner bij de behandeling te betrekken. Dat doen we uiteraard in overleg.
We sluiten de behandeling af met een eindgesprek. We kijken dan of we de behandeling kunnen afronden. Of misschien is er nog een andere behandeling nodig.

Deeltijdbehandeling is een intensievere vorm van behandeling dan ambulante behandeling. Dit krijg je mmestal in een groep. Zo’n groep bestaat uit ongeveer 8 mensen. Je komt een aantal dagen of dagdelen per week bij elkaar komen. Een hulpverlener zorgt voor de begeleiding. Het voordeel van een groep is dat je van elkaar kunt leren. En met elkaar kunt oefenen.

Naast de behandeling van psychische klachten kun je ook bepaalde vaardigheden leren. Heb je na een opname een vervolgbehandeling nodig? Dan is de deeltijdbehandeling misschien ook iets voor jou.

  • Wil je meer weten over acute deeltijdbehandeling? Lees dan onze folder rechts op deze pagina.
  • Heb je problemen die te maen hebben met overeten? Bijvoorbeeld ‘binge eating disorder’ of ‘boulimia eating disorder’? Dan kun je ook bij ons terecht voor deeltijdbehandeling.  Een halve dag per week. Ook daarover kun je in de folder meer lezen


Voor cliënten met acute psychische nood hebben wij een 24 uurs crisisdienst.
Lees meer over de crisisdienst.

parkeren

Je kun parkeren op De Beemd. Op de voor ons gereserveerde parkeerplaatsen.

contactgegevens

Westeinde 27
3844 DD Harderwijk
Telefoon 0341 462300

folders