Op de locatie aan de Havenstraat kunnen volwassenen terecht voor de behandeling van psychische of psychiatrische problemen. We behandelen hier ook mensen met verslavingsproblemen. Ambulant, dat wil zeggen zonder opname. Je slaapt gewoon thuis.

Bij ambulante behandeling heb je regelmatig korte gesprekken met een hulpverlener. Heb je medicatie nodig? Dan schrijft een arts dit voor. Soms is het zinvol om de partner bij de behandeling te betrekken. Dat doen we uiteraard na overleg met jou.

psychiatrie & verslaving

De polikliniek ‘psychiatrie & verslaving’ behandelt mensen met verslavingsproblemen. Eventueel in combinatie met een andere psychiatrische aandoening. Bij psychiatrie & verslaving kun je terecht als je tussen de 18 en 65 jaar bent en problemen hebt met alcohol of drugs. Of met slaap- of kalmeringsmiddelen of gokken.

De behandeling helpt je om je levensstijl aan te passen. Om daardoor grip te krijgen en te houden op je situatie. We werken met gesprekstherapie en medicatie. Daarnaast werk je op een praktische manier aan je doelen. De behandelaar ondersteunt je daarbij. Door wetenschappelijk onderzoek weten we dat de behandeling effect heeft.

De polikliniek psychiatrie & verslaving is bereikbaar op één centraal telefoonnummer: 0341 566700.

contactgegevens

Havenstraat 7a
3861 VS Nijkerk
  • telefoon ambulante behandeling: 033 2542430

aandoeningen

folders