Van maandag 25 september tot vrijdagochtend 29 september zijn er werkzaamheden op de Utrechtseweg en Stichtse Rotonde in Amersfoort. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van Zon & Schild van maandag tot en met vrijdag tussen 20.00 uur en 06.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten voor al het verkeer met uitzondering van hulpdiensten. 

In deze periode is Zon & Schild tussen 06.00 uur en 20.00 uur overdag via de gebruikelijke route te bereiken. Tussen 20.00 uur en 06.00 uur verzoeken wij u de instructies beschreven in deze bewonersbrief te volgen. En om zoveel mogelijk de hoofdingang van Zon & Schild te gebruiken.

Aan het verkeer voor de Hoge Kleyweg vragen wij op maandag 25 september en woensdag 26 september van 20.00 uur – 06.00 uur gebruik te maken van het fietspad. Deze dagen zal er ondersteuning zijn van een verkeersregelaar. We zullen het hek van de achteringang van het Zon & Schild terrein niet sluiten, waardoor de achteringang toegankelijk blijft.

Naar verwachting zijn vrijdagochtend 29 september vanaf 06.00 uur alle wegen weer open, onder voorbehoud van weersomstandigheden én of de werkzaamheden zijn afgerond.