Een organisatie met geïnspireerde medewerkers, een actief scholingsbeleid en oog voor jouw talent. Daar gaan wij voor! Je krijgt bij ons alle ruimte je kwaliteiten te ontwikkelen om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert ons en zo behandelen wij onze cliënten.

Bekijk wat wij jou kunnen bieden. Vacatures, opleidingen, stages, onderzoek, innovatie, trainingen en vrijwilligerswerk.

werken bij GGz Centraal

Voor potentiële werknemers en opleidelingen hebben wij een aparte website: werkenbijggzcentraal.nl

Naast vacatures vind je hier informatie over onze organisatie als werkgever. En als lerende organisatie bieden wij stages in het kader van beroepsopleidingen aan.
Wat doen we hier, waar zijn we trots op en wat hebben we potentiële collega’s te bieden? Er komen collega’s aan het woord die enthousiast spreken over werken én leren.

opleidingen

GGz Centraal heeft een breed opleidingsaanbod:

Dankzij onze professionele opleiders gaan onze behandelaren goed geschoold en gemotiveerd aan de slag.

wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek laat ons zien wat het effect is van wat we doen. Daardoor kunnen we de kwaliteit van onze patiëntenzorg voortdurend verbeteren.
We werken met vier onderzoekslijnen:

– psychotische stoornissen
– angst- en dwangstoornissen
– persoonlijkheidsstoornissen
– ontwikkelingsstoornissen

innovatie

Bij GGz Centraal dagen we onze medewerkers, cliënten, naasten en andere betrokkenen uit, hun kennis en ervaring aan te wenden tot vernieuwing. We stimuleren om de ideeën uit te proberen.

Onder het motto #doe_iets met je goede idee, geven we inspiratiesessies en ruimte voor kleine en grote innovatieve projecten.

training & ontwikkeling

Ons trainingsaanbod richt zich op:

  • kwaliteit en veiligheid
  • psychiatrie en hulpverlening
  • personeel en samenwerking
  • management development

Werknemers kunnen zich inschrijven voor trainingen en e-learning via ‘mijn innova’ .

vrijwilligerswerk

Bij GGz Centraal zijn meer dan 360 vrijwilligers actief. Hun inzet is onmisbaar. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd van harte welkom!

Er zijn verschillende redenen om vrijwilliger worden. Wat uw motivatie ook is, door het doen van vrijwilligerswerk bij GGz Centraal voegt u iets waardevols toe aan het dagelijkse leven van onze cliënten.