Wij zijn gestart met het maken van podcasts. Daarin laten we collega’s aan het woord over GGz Centraal en meer specifiek over hun werk bij ons. Een kijkje in de keuken dus.

Luister hier naar de podcast ‘… of toch psychiater?’

In onze eerste podcastserie kijken verschillende AIOS en psychiaters van GGz Centraal terug op hun keuze voor de psychiatrie. De één was al halverwege de opleiding tot chirurg, de ander aangenomen voor de specialisatie tot huisarts. In afleveringen van zo’n 15 minuten vertellen de AIOS en psychiaters over hun beslissing om tóch te switchen naar de psychiatrie en waarom dit medisch specialisme uiteindelijk beter bij hen past.

‘… of toch psychiater?’

Als er één ding is wat je tijdens je studie Geneeskunde leert, is dat het aantal specialismen waar je voor kunt kiezen eindeloos is. Niet gek dus dat veel AIOS of psychiaters bij GGz Centraal eerst voor een ander medisch specialisme wilden kiezen. In onze podcastreeks hoor je telkens een andere psychiater over waarom ze uiteindelijk tóch kozen voor de psychiatrie.

Waar kun je de podcastserie luisteren?

Luister hier direct naar de podcast ‘… of toch psychiater?’
Ook kun je de podcast vinden op Spotify, Apple Podcast en andere podcast-apps. Abonneer je op het kanaal om niks te missen!