Heb je behoefte aan een moment van stilte en rust? Wil je een kaarsje aansteken? Wat pianospelen of even lezen?

Loop dan gewoon even binnen bij de Kapel op locatie Zon & Schild. De Kapel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur

Aan de linkerzijde van de hoofdingang vind je de toegangsdeur naar de ‘El Mashid’, de Islamitische gebedsruimte. Er is de mogelijkheid voor ritueel wassen. Aan de binnenkant van de deur vind je de gebedstijden.

De gebedsruimte is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Bij belangstelling of op bijzondere dagen kunnen we de openingstijden aanpassen.

Elke vierde zondag in de maand – en op feestdagen (Pasen, Pinksteren en Kerst) – is er in de Open Kapel een oecumenische viering. Deze begint om 10.30 uur.
We hebben een grote groep vrijwilligers die mensen van de verschillende afdelingen naar de kerk begeleiden. Ook kun je meerijden met het busje. Na de dienst drinken we met elkaar een kop koffie.
Wilt u vrijwilliger bij ons worden? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben op verschillende locaties een stiltecentrum. Ook in de Kapel. Je kunt hier een moment de stilte zoeken. Een kaarsje opsteken. Of wat lezen of schrijven.

Meer informatie over geestelijke verzorging

Meer informatie over deze locatie

De Kapel ligt op het terrein van Zon & Schild.
Wilt u weten welke andere afdelingen hier zijn? Ga dan naar de pagina van Zon & Schild

contactgegevens

Utrechtseweg 266
3818 EW Amersfoort
Postbus 3051
3800 DB Amersfoort
Telefoon 033 4609609
Contact > plattegrond Zon & Schild

folders