De Lukaskerk op het landgoed Veldwijk: ruimte voor vieren, ontmoeting, meditatie, muziek, beraad en bezinning.

Iedere twee weken is er op zondagmorgen een viering om 10.30 uur. Hierin gaat een van de geestelijk verzorgers voor. Lees hier meer over onze geestelijke verzorging. In de andere week organiseren wij een ochtend die inspireert, verwondert en verbindt. Geen kerkdiensten, maar bijeenkomsten met een algemeen karakter waar iedereen welkom is. Wat uw achtergrond ook is, en wat u ook gelooft. Of niet. Zingeving staat centraal. Iedere bijeenkomst heeft een duidelijke structuur en een aansprekend thema zoals feest, vrijheid of muziek. We beginnen om 10.30 met een inloop en eindigen rond 12.00 uur. Kom gerust eens kijken of meedoen!

Heeft u vragen over de diensten of wilt u de nieuwsbrieven ontvangen? Neem dan contact op via het secretariaat geestelijke verzorging  of telefoon 0341-566566. Wij zijn telefonisch alleen bereikbaar op donderdag tussen 9.00 en 14.00 uur.

De Lukaskerk is alleen voor intern gebruik en is niet te huur voor mensen van buiten GGz Centraal.

meer op deze locatie

De Lukaskerk is op landgoed Veldwijk. Wil je weten welke andere gebouwen en afdelingen hier zijn? Ga dan naar de overzichtspagina van Veldwijk

contactgegevens

Landgoed Veldwijk
3853 LC Ermelo
Postbus 1000
3850 BA Ermelo
Telefoon 0341 566566 (secretariaat geestelijke verzorging)

folders