In Beukenrode vinden diverse activiteiten voor cliënten plaats.

Zo vindt u hier een sociëteit voor ouderen, een informatiecentrum, een cliëntenbibliotheek. Daarnaast is er een kiosk en een tweedehandskledingwinkel. Ook de cliëntenraad en de patiëntenvertrouwenspersoon hebben in dit gebouw hun kantoor. En medewerkers van GGz Centraal kunnen in dit gebouw een vergaderruimte reserveren.

De bibliotheek is bereikbaar via de zijvleugel van restaurant Beukenrode en is gericht op het continueren van de leeszin en de leesvaardigheid. Lezen zorgt voor ontspanning en afleiding. Leesgedrag wordt aangemoedigd en gepromoot als zinvolle dagbesteding. ‘Lezen is Levenskunst’

aangepast lezen
De bibliotheek beschikt met betrekking tot aangepast lezen over diverse middelen, zoals groot letterboeken en luisterboeken.

naast de uitleen
Naast de uitleen doet de bibliotheek in november mee met de nationale actie ‘Nederland Leest’ en in maart met de Boekenweek.

Bij het infocentrum van Veluwe & Veluwe Vallei kunnen cliënten en hun naasten terecht voor informatie over psychiatrie in het algemeen en over GGz Centraal in het bijzonder. Het infocentrum is geen fysieke locatie, u kunt mailen met het infocentrum. Wel hangt er een groot folderrek van het infocentrum in de zijgang van Beukenrode.  Wilt u iets weten over ziektebeelden, behandeling of wetgeving? Mail uw vraag gerust aan het infocentrum.

dierenopvang
Het infocentrum biedt ook informatie over de opvang van (huis)dieren van cliënten tijdens hun opname en ondersteunen ook bij het regelen ervan.

wandelroutes
Tenslotte zijn bij het infocentrum diverse wandelroutes op het Veldwijkterrein te verkrijgen.

E-mailadres: infocentrumv&vv@ggzcentraal.nl

openingstijden

Beukenrode

  • ma t/m vrij van 10.00 – 16.00 uur
  • za/zo van 10.30 – 16.00 uur

cliëntenbibliotheek

  • donderdag: 10:00 – 14:30

meer op deze locatie

Beukenrode bevindt zich op landgoed Veldwijk. Wilt u weten welke andere gebouwen en afdelingen zich op dit landgoed bevinden, ga naar de overzichtspagina van Veldwijk.

contactgegevens

Landgoed Veldwijk
3853 LC Ermelo
Postbus 1000
3850 BA Ermelo
Telefoon 0341 566 242

folders