Activiteiten- en ontmoetingscentrum Berkenhof.

Wij zijn een activiteitencentrum waar het aanleren van vaardigheden, (hobby)ontwikkeling, aanbrengen van structuur én sociaal contact centraal staat.
U kunt hier werken aan een zinvolle dagbesteding in de vorm van het brengen van structuur in uw dagindeling, Daarnaast kunt u zichzelf verder ontwikkelen en het weer meer zelfvertrouwen opbouwen.

Wij hebben een divers aanbod in creatieve, leefstijl, educatieve, en arbeidsmatige activiteiten. Wij gaan vooraf met u in gesprek om uw wensen rondom dagbesteding te bespreken. Daarna geven wij hier samen invulling aan.

Ontmoetingscentrum
Wij zijn van maandag tot en met donderdagavond en in het weekend geopend als ontmoetingscentrum. Hier heeft u de mogelijkheid sociale contacten aan te gaan en te onderhouden. Alle cliënten die verblijven op Veldwijk kunnen bezoek meenemen naar het ontmoetingscentrum mits de coronamaatregelen het toelaten.

Meer informatie over activiteiten en ontmoetingscentrum Berkenhof vindt u in de folder.

Contact
Onze openingstijden en contactgegevens vindt u in de folder.

meer op deze locatie

Berkenhof bevindt zich op landgoed Veldwijk. Wilt u weten welke andere gebouwen en afdelingen zich op dit landgoed bevinden, ga naar de overzichtspagina van Veldwijk.

contactgegevens

Landgoed Veldwijk
3853 LC Ermelo
Postbus 1000
3850 BA Ermelo

folders