Berkenhof biedt dagbesteding aan cliënten met een psychosociale en/of psychische problemen.

Berkenhof biedt begeleiding op maat op een herstel-ondersteunende manier. Wij werken aan het structureren van de dagindeling, zelfontplooiing, opbouwen en/of terugkrijgen van zelfvertrouwen. Ook is er ruimte voor ontmoeting en ontspanning.

In Berkenhof zijn ook de ouderensoos, de Berkenhofsoos en lunchroom het Hofje gevestigd.

Veel activiteiten zijn gericht op het versterken van de eigen kracht van cliënten. Cliënten kunnen hier computervaardigeheden opdoen, internetten, begeleid worden bij hobbyontwikkeling en allerlei creatieve bezigheden als textiele werkvormen, boetseren etc.

Voor cliënten van bepaalde behandelafdelingen zijn er speciale workshops en er zijn aparte teken- en schilderlessen. Op woensdag en donderdag: yogaworkshops en -lessen. Ook arbeidsmatige dagbesteding behoren tot de mogelijkheden.

openingstijden
ma t/m do 9.00 – 16.00 uur
vrijdag van 9.00 – 12.00 uur

Gericht op ontspanning, elkaar ontmoeten, bevorderen sociale contacten, persoonlijke aandacht, even vertoeven in een andere omgeving, appèl doen op kennis en geheugen, geheugentraining d.m.v. spel, quiz, film. e.d.

openingstijden
ma en do 13.45 – 15.45 uur : vrij toegang

Ontmoeten en vrije tijdsbesteding, in een veilige sfeer elkaar ontmoeten, een spelletje doen, koffie drinken, de krant lezen en meer.

openingstijden
ma t/m do van 18.00 uur – 21.00 uur
za en zondag 13.30 uur – 16.00 uur

In Berkenhof bevindt zich lunchroom ’t Hofje. Hier kunnen cliënten en hun naasten, maar ook medewerkers op dinsdag en donderdag een smakelijke lunch nuttigen. De lunchroom biedt tweemaal per week de mogelijkheid om een lunch te nuttigen. De menu’s worden door cliënten samengesteld en bereid. Deze menu’s worden wekelijks gepubliceerd op de facebookpagina van Veldwijk.

Er zijn ongeveer 20 plaatsen beschikbaar. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de begeleiding: Sandra of Sharon.

openingstijden
di  en do van 12.00 – 13.30 uur

meer op deze locatie

Berkenhof bevindt zich op landgoed Veldwijk. Wilt u weten welke andere gebouwen en afdelingen zich op dit landgoed bevinden, ga naar de overzichtspagina van Veldwijk.

contactgegevens

Landgoed Veldwijk
3853 LC Ermelo
Postbus 1000
3850 BA Ermelo