YES! We hebben landelijk de hoogste score – tot nu toe – behaald voor een ART audit. Een audit-score waar we samen heel trots op zijn! Enorm stimulerend om samen door te groeien.

Eind maart: de ART (active recovery triade) audit voor team de Duynenhof. Mooi om de auditoren mee te nemen in hoe wij ons werk vormgeven op basis van het ART model.
Woensdag 14 april: de terugkoppeling. Toch wel een spannend moment om dan de beoordeling te horen. En die beoordeling mag er zijn. De Duynenhof krijgt zowaar een score van 4.28 op 5!

Uiteraard zijn wij hier erg blij mee en er trots op. Dankbaar voor deze mooie waardering voor ons werk. Zoals al gezegd: de hoogste score – tot nu toe – behaald voor een ART audit. Deze score is weer helpend in het proces richting het keurmerk Top GGZ.

Waarin is de Duynenhof extra goed?

De auditoren geven een enorme lijst aan positieve punten.

Maar twee punten steken er voor hen met kop en schouders bovenuit:

  • de Duynenhof is actief in vroegsignaleren
  • de Duynenhof is zeer benaderbaar voor zowel cliënten als naasten. Naasten voelen zich betrokken.

Mooi toch om deze mooie complimenten in ontvangst te mogen nemen.

En nu verder

De audit is een stimulans om door te gaan met hoe we werken en daarnaast mooi om ons nog weer verder te ontwikkelen. Over een jaar ziet de Duynenhof weer een audit tegemoet. Dan kijken we weer verder waar we dan als afdeling staan.