Na meer dan tien jaar zal Albert van Esterik, voorzitter van de raad van bestuur, afscheid nemen van GGz Centraal. Vanaf 1 september begint hij in zijn nieuwe functie als voorzitter van de raad van bestuur van de op 1 juli bestuurlijk gefuseerde organisatie Amerpoort en Sherpa.

Nieuwe uitdaging

“Voor mij persoonlijk betekent dit afscheid een nieuw hoofdstuk na een periode van buitengewoon veel plezierig werken bij GGz Centraal.”

Raad van toezicht dankt en feliciteert Albert

De raad van toezicht van GGz Centraal feliciteert Albert van Esterik met het aanvaarden van zijn nieuwe functie. “We respecteren zijn besluit en zijn dankbaar voor de vele jaren waarin hij dag en nacht klaar stond voor GGz Centraal, eerst als lid van de raad van bestuur en daarna lange tijd als voorzitter. Met hart voor de mensen waar GGz Centraal elke dag voor en mee werkt, en met verstand van de vele dossiers die elke dag een complexe uitdaging vormen gaf hij samen met Arjan Theil leiding aan onze mooie organisatie. Ook nu zijn de uitdagingen voor de zorg en zeker ook voor GGz Centraal ingewikkeld en uitdagend. Daarom zullen we als raad van toezicht samen met de organisatie op korte termijn aan de slag gaan om de samenstelling van het bestuur na het vertrek Albert van Esterik goed vorm te geven.”