Behalve dat Randstad Zorg het hele jaar werknemers die een professionele bijdrage leveren aan zorg en welzijn werft en plaatst, organiseert Randstad ook eens per jaar een landelijke vrijwilligersdag. Samen met een ‘zorgorganisatie’ wordt gekeken welke activiteit mensen blij maakt.Randstad realiseert de wens door het inzetten van enthousiaste en betrokken vrijwillige medewerkers en levert een financiële bijdrage voor de noodzakelijke benodigdheden.

Zo ook vandaag bij GGz Centraal. Bij bijna tropische temperaturen kwamen de vier kanjers van Randstad, paviljoen Eikenstaete binnenlopen om jawel… pannenkoeken te bakken. Na een voorstelronde en korte introductie werd in twee groepjes aan het bakken geslagen. En uiteindelijk lagen er niet de bedachte 75 maar wel 150 pannenkoeken klaar.

De geur en de sfeer in de huiskamers trokken veel ouderen die wel trek hadden. Pannenkoeken gaan er immers altijd wel in. Binnen een uur waren ze op. En… als verrassing trakteerde Randstad ter afsluiting op waterijsjes.

De middag was een klein feestje. Blije gezichten en vrolijke mensen. Dank je wel Randstad. We zien jullie graag volgend jaar weer!

Marie – Louise Hehenkamp
vrijwilligster GGz Centraal, regio Eemland