Op vrijdag 15 maart 2024 gingen wij in het kader van NL Doet op pad met 10 bewoners van de afdeling Eikenstaete.

Deze feestelijke middag startte culinair. Een heerlijke pannenkoek met drankje in pannenkoekenrestaurant de Kabouterhut.
Nadat wij dit ons heerlijk lieten smaken, vervolgden wij onze weg richting dierenpark Amersfoort. Doordat wij tien medewerkers van VFM facility experts bij ons hadden als vrijwilliger, konden we al onze gasten één-op-één begeleiden. Deze ‘exclusieve aandacht’ zorgde ervoor dat iedereen ten volle kon genieten van de middag. Voor onderweg kreeg iedereen een ‘versnaperingspakketje’ aangeboden met als inhoud wat lekkers en een pakje drinken.

De stemming was bijzonder vrolijk en ontspannen en het was voor alle partijen en unieke gelegenheid om weer eens wat ‘nieuwe gezichten’ te leren kennen.
Het weer werkte ook nog eens mee, beter konden we het niet treffen.

Kortom een topmiddag om met veel plezier op terug te kijken.

Dank

Heel veel dank aan VFM facility experts voor de enthousiaste deelname van hun medewerkers en de financiering van het culinaire gedeelte van deze middag.
Dank aan het Oranje Fonds voor de financiering van de entreekosten voor de dierentuin.
Ook heel veel dank aan alle andere vrijwilligers die deze middag ondersteuning hebben geboden en aan de medewerkers van Actief Herstel voor hun bijdrage.