Op woensdag 14 december hebben 8 medewerkers van het bedrijf Talent Care met bewoners van Beukenhorst en ‘t Veer een bezoek gebracht aan de kerstmarkt bij tuincentrum ‘t Vaarderhoogt in Soest. Deze medewerkers van Talent Care zijn allen werkzaam bij ondersteunende diensten van dit bedrijf.

Het uitstapje vond plaats onder bezielende leiding van Actief Herstel medewerker Tim en vrijwilliger Pavel, die het busje reed.

De kerstmarkt bleek een bijzonder gezellige ambiance, waar de kraampjes in Anton Pieckstijl waren ingericht. Uiteraard was er ook het nodige feestelijke lekkers te verkrijgen.

De bedoeling is, dat wij de komende tijd een duurzame verbinding aangaan met dit bedrijf, waarbij zij een aantal keer per jaar een leuke activiteit hebben met bewoners van Beukenhorst.

We denken hierbij aan bijvoorbeeld in het voorjaar aan een gezamenlijk uitje naar de dierentuin, een spetterende zomerbarbecue of een zinderende sport – en spelmiddag.

De aftrap is in ieder geval bijzonder goed verlopen. De sfeer was heel gemoedelijk en gezellig en alle partijen hebben er ten volle van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar dus!