Op donderdag 15 december heeft een afvaardiging van 3 kinderen uit groep 4 van de basisschool School op de Berg’, een prachtig versierde lichtkrans gebracht voor de bewoners van de afdeling Eikenstaete.

Na het Sinterklaasfeest zijn zij hard aan de slag gegaan om, als klas, deze mooie lichtkrans te vervaardigen. Een lichtkrans in het teken van het feest van het licht; Kerstmis. Een feest, waarbij extra aan elkaar wordt gedacht. Twee ouders kwamen mee als begeleiders. Vol trots werd de krans overhandigd.

Al snel ontstonden er leuke gesprekken , met vragen als: wie zijn jullie, hoeveel kinderen zitten er bij jullie op school en hoe heten jullie? De kinderen en hun ouders kregen een rondleiding door Eikenstaete en uiteraard maakte Frans weer een paar mooie tekeningen. Als dank voor dit mooie gebaar, kregen de kinderen en hun ouders een leuke kerstattentie mee.

We hopen in de toekomst meer te gaan samenwerken in leuke projecten met deze school. Waardevol voor de bewoners van Eikenstaete, voor de kinderen en andere betrokkenen. Elkaar leren kennen slecht drempels. Dit alles ineen project dat de titel: ‘Jong Geleerd’ gaat krijgen. Dit project is momenteel in een ontwikkelingsfase. De eerste stappen zijn gezet!