Op maandag 7 november zijn de bewoners van Eikenstaete verrast met heerlijke versgebakken cupcakes. Dit alles in het kader van “Heel de School op de Berg bakt”. En… de activiteit viel ook nog eens in de week van St. Maarten.

Het kernwoord van St. Maarten is delen. Feest vieren is immers nog leuker als je deelt met elkaar. En dat hebben de kinderen meer dan waar gemaakt!
De kinderen van deze basisschool – een van onze buurtjes – zijn samen met hun ouders helemaal ‘los’ gegaan om de mooiste baksels te creëren. Uit alle inzendingen, zijn 18 Meesterbakkers gekozen, die op 11 november op gingen voor de ‘ grande finale’. De baksels die zijn gefabriceerd tijdens deze ‘grande finale’ zullen worden beoordeeld door een deskundige jury. Ongetwijfeld hebben de meesterbakkers op 11 november met trots hun kunststukjes gepresenteerd aan de jury.

Het lekkers dat is gemaakt op 7 november is uitgedeeld aan de bewoners van Eikenstaete, aan bewoners van zorgcentrum de Lichtenberg en aan de senioren van de mgr. Blom stichting.

Voor herhaling vatbaar, wat ons betreft.