Wat een mooi feest hebben we gehad op vrijdag 30 juni. Dias Latinos op onze eigen locatie Zon & Schild.

In de ochtend klonken al de eerste salsaklanken tijdens het inspelen van de band.
Ondertussen werd het terrein omgetoverd in een heuse Latin sfeer en werd er met verve gewerkt aan het klaarmaken van de exotische hapjes.

Rond 14.00 uur kon het spektakel beginnen. Na de officiële opening door directeur Dienke Hedemann, dit samen met ‘special guest’ Jörgen Raymann, barstte het feest los. Het orkest van Gerardo Rosales zweepte ons op tot grote hoogte en daagde ons uit om onze beste ‘dansbeentjes’ voor te zetten.
Marielle van Ramshorst was ook aanwezig met haar ML Dance Centre. Zij gaven demonstraties en dansten met de bezoekers.

De drankjes en hapjes werden uitgeserveerd door studenten van MBO Amersfoort (sectie maatschappelijke zorg). Zij verzorgden ook de ‘wellness hoek’, waar gasten hun nagels konden laten lakken in mooie Dias Latinos kleuren. Ook konden bezoekers die hier prijs op stelden hun haren prachtig laten invlechten om zo ‘op en top’ de dansvloer te kunnen betreden. Dit alles vond plaats onder toeziend oog van wethouder Ben van Koningsveld.

Het was een heel feestelijke middag. Een middag om met heel veel plezier op terug te kijken en ongeveer 100 cliënten trok.

Dankwoord

Heel veel dank aan alle vrijwilligers die hebben geholpen met opbouw en na afloop opruimen van de feestlocatie, het aansturen van de studenten bij hun taken en het begeleiden van de gasten.
Dank ook Gerardo Rosales en zijn band en aan Marielle van Ramshorst en haar dansers van ML Dance Centre.
Dank aan de studenten en hun docenten van MBO Amersfoort voor opbouwen en opruimen van de locatie, het klaarmaken en uitserveren van hapjes en drankjes en het begeleiden van de gasten.
Dank ook aan: Ralf & Carmen voor het begeleiden van de band; Desiree voor het maken van de foto’s; Leo voor het maken van de prachtige cadeau kaarsen; medewerkers van Actief Herstel voor het begeleiden van de cliënten.

Tot slot spreken bij graag onze erkentelijkheid uit aan Jolien Klaarenbeek van Dias Latinos en aan alle sponsors die dit evenement hebben mogelijk gemaakt!