Op vrijdag 25 november was het dan zover! Burgemeester Bolsius en drie van zijn wethouders verzorgden een sprankelende bingo op afdeling Eikenstaete.

Aanleiding hiervoor was een match die meer dan 2 jaar geleden werd gesloten op de Amersfoortse MatchBeurs. Als gevolg van alle perikelen rond Covid-19 hebben wij de verzilvering hiervan helaas steeds moeten uitstellen.

Op 25 november konden we dan eindelijk van start gaan. Na een grondige extra poetsbeurt van de hal door de dames van de huishouding, waren we er helemaal klaar voor. De speciale bingokaarten (met in het midden een afbeelding van burgemeester Bolsius; limited edition) alsook de flyers met de vooraankondiging zijn ontworpen door vrijwilliger Ewout van onze repro. Vanuit verschillende kanten zijn mooie prijzen gedoneerd, zodat wij een zeer uitgebreid assortiment hadden. De keuze was echt reuze!

Directeur Marjolein Boshuisen heette de gasten namens GGz Centraal van harte welkom en bewoner Frans wilde de burgemeester ook graag nog even toespreken. Toen kon het feest echt gaan beginnen! Al snel steeg de spanning ten top. Wie sleepte de mooiste prijzen in de wacht …?

Burgemeester Bolsius ontpopte zich tot een zeer professioneel bingomaster. De wethouders namen actief deel aan de bingo. Zij ondersteunden enthousiast de bewoners door mee te kijken op de kaarten en samen de prijzen op te halen. De middag vloog om en iedere bewoner was na afloop minstens twee prijzen rijker.

Dank
Heel veel dank aan Burgemeester Bolsius en de wethouders mw. Micheline Paffen – Zeenni, dhr. Ben van Koningsveld en dhr. Johnas van Lammeren, voor deze zeer geslaagde middag. Dank ook aan de ondersteunende vrijwilligers, aan Ewout voor zijn mooie ontwerpen, de dames van de huishouding voor het verzorgen van een ‘spic en span’ hal met mooie versiering, de medewerkers van het raakpunt voor het verzorgen van ‘de inwendige mens’, de medewerkers Dagbesteding en alle particuliere donateurs voor het ter beschikking stellen van de leuke prijzen.