familieraad Veluwe & Veluwe Vallei

U bent hier :Home/naasten/familieraden/familieraad Veluwe & Veluwe Vallei

De familieraad Veluwe & Veluwe Vallei

  • Albert Lenten, voorzitter
  • Corrine Snaterse, vice voorzitter
  • Renske Barkema, secretaresse
  • GGz Centraal, familieraad Veluwe & Veluwe Vallei
    postbus 1000, 3850 BA Ermelo
    familieraadveluwe@ggzcentraal.nl

versterking gezocht
De familieraad Veluwe & Veluwe Vallei  bestaat op dit moment uit 5 leden. Voor een goede belangenbehartiging is dat vrij weinig. We zijn daarom op zoek naar versterking.

Bent u als familielid of naaste al langer betrokken bij patiënten van GGz Centraal? Of als vrijwilliger, bijvoorbeeld in een maatjes- of vriendenproject? Dan nodigen wij u van harte uit zitting te nemen aan de raad!

Als samenwerken met als doel belangenbeharting van cliënten en familieleden/naastbetrokkenen u aanspreekt, dan horen we graag van u. Voor meer informatie kunt u per mail contact opnemen met de familieraad Veluwe & Veluwe Vallei.

Enkele voorbeelden van onderwerpen waaraan de familieraad aandacht besteedt

De familieraad volgt nauwlettend de plannen GGz Centraal op het gebied van huisvesting (nieuwbouw, renovatie, afbraak) in de regio Veluwe en Veluwe Vallei. Waar dit uitwerking heeft op patiënten uit de doelgroep, probeert de familieraad invloed uit te oefenen. Het belang van patiënten en bewoners staat daarbij voorop. Leefsfeer en privacy zijn belangrijke aandachtspunten.

Sommige afdelingen op landgoed Veldwijk organiseren – bijvoorbeeld eens per jaar – familiebijeenkomsten.  De familieraad probeert op deze bijeenkomsten vertegenwoordigd te zijn.  Zo  kunnen we naar ervaringen van familieleden luisteren en zo nodig informatie geven over de familieraad.

Lees het nieuwsbericht over de familiebijeenkomst in september 2018 op de Oosterhoorn.