De geschiedenis van het psychiatrisch centrum Zon & Schild wordt door middel van objecten, verhalen, beelden en documenten weergegeven in museum Grombaard. U bent er van harte welkom.

De gepassioneerde groep vrijwilligers, bestaande uit oud medewerkers tonen u graag de ontwikkeling van de psychiatrie en Zon & Schild door de jaren heen. Maar ook uw verhaal is welkom. Misschien hebt u zelf ooit in de psychiatrie gewerkt en hebt u daar een mooie herinnering aan die u wilt delen. Het museum ligt op een prachtige plek in Amersfoort waar u wellicht vaak langsrijdt, maar misschien nog nooit stopte?

openingstijden en entree
Iedere maandagmiddag van 13.30 – 16.00 uur is het museum geopend (feestdagen uitgezonderd). Mocht u het museum op een andere dag dan een maandag willen bezichtigen (met een groep) dan kunt u mailen voor een afspraak. Er is voldoende parkeergelegenheid. De toegang tot het museum is gratis. Het museum bevindt zich op de 2de etage in gebouw Berkenrode (lift aanwezig).
Bent u van plan om met een grote groep te komen? Wilt u  dat dan vooraf per e-mail kenbaar maken?

meer informatie
www.grombaard.nl

meer op deze locatie

Grombaard bevindt zich in gebouw Berkenrode op het terrein van Zon & Schild. Wilt u weten welke andere gebouwen en afdelingen zich op dit terrein bevinden, ga naar de pagina van Zon & Schild.

contactgegevens

Utrechtseweg 266
3818 EW Amersfoort
Postbus 3051
3800 DB Amersfoort
Telefoon 033 4609609
Fax 033 4609513

folders