In het gebouw de Gildenhof op het terrein van Zon & Schild zijn verschillende afdelingen van de activiteitendienst gevestigd. Daarnaast is hier een aantal ondersteunende diensten te vinden.

Bureau dagactiviteiten biedt en gevarieerd pakket aan activiteiten op Zon & Schild en DAC de Boeier in Amersfoort.

We gaan samen met u op zoek naar uw kwaliteiten, talenten en wensen. Uw wens is ons uitgangspunt. Daarom vragen we u ook regelmatig om mee te denken over uw weekprogramma en over onze manier van werken.

Bureau Dagactiviteiten ontwikkeld en verzorgt allerlei activiteiten en leer-werkttrajecten op zowel Zon & Schild als op DAC de Boeier.

De cliëntenbibliotheek is er voor iedereen, patiënten, familie en personeel. Er zijn boeken, films, muziek en informatie over ziektebeelden, behandeling, belangenverenigingen psychiatrie maar ook ‘uit in Amersfoort’ en kopieer faciliteiten.

  • Boeken: er zijn romans, stripboeken, naslagwerken over diverse onderwerpen, boeken over psychiatrie, ziektebeelden en medicatie. Grootletterboeken en gesproken boeken.
  • Dvd’s: zowel speelfilms als educatieve films, maar ook informatie over psychiatrische ziektebeelden.
  • Cd’s: rekening houdend met de wensen van leden zijn er diverse genres van pop tot klassiek.

Regelmatig worden er nieuwe boeken, cd’s en dvd’s ingekocht, waarbij we uitgaan van de wensen van de leden en lijsten van de meest verkochte boeken, cd’s en dvd’s.

kosten
Voor cliënten : kwartaalabonnement € 2 – jaarabonnement € 6
Voor personeel: kwartaalabonnement € 4 – jaarabonnement € 12
Huur dvd’s: € 0,50 per dag/weekend
Folders: ziektebeelden, behandeling, belangenverenigingen en andere onderwerpen die met uw verblijf hier te maken kunnen hebben. Overige  informatie die u wilt hebben kunnen wij voor u opzoeken op Internet en eventueel bestellen.

openingstijden
dinsdag donderdag 9:00 – 12:00 uur

contact
033 4609 298 of 06 504 97 208
clientenbibliotheekamersfoort@ggzcentraal.nl

Tweemaal in de week kunt u heerlijk lunchen in lunchcafé Appeltje Eitje op Zon & Schild in gebouw de Gildenhof.

Al jarenlang is Appeltje Eitje een begrip. Elke week is er een ander menu en je kunt er soep, salade en bijzonder belegde boterhammen kopen. In de keuken en de bediening van Appeltje Eitje werken cliënten die ervaring op doen in het werken in de horeca. Het lunchcafé is geopend voor zowel cliënten als medewerkers.

openingstijden
dinsdag- en dondermiddag van 12.00 tot 13.00 uur

contact
033 – 4609 284 (op dinsdag- en donderdag van 10:00 – 14:00 uur)
j.vanroosmalen@ggzcentraal.nl

de repro-afdeling

contact:
033 4609275
repro@ggzcentraal.nl

De Troefmarkt is een volwaardige supermarkt op de locatie Zon & Schild in Amersfoort. In deze supermarkt werken dagelijks dagbestedingsmedewerkers en cliënten samen om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast artikelen voor dagelijks gebruik biedt de Troefmarkt ook tweedehands kleding en zelf gemaakte Zomervogelproducten.

erkend leerbedrijf
De Troefmarkt is een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat cliënten hier ervaring kunnen doen die kan helpen om weer in het reguliere werkveld aan de slag te gaan. De Troefmarkt biedt werkzaamheden op alle facetten van het werken in een winkel. Denk hierbij aan vakkenvullen, kassawerk maar ook bestellingen doen en schoonmaken.

openingstijden
maandag tot en met vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur
zaterdag 09:30 uur – 12:00 uur.

meer informatie over werken in de Troefmarkt?
Neem dan contact op met het Bureau Dagactiviteiten en bespreek met een trajectbegeleider de mogelijkheden.

overige diensten in de Gildenhof

meer op deze locatie

De Gildenhof bevindt zich op het terrein van Zon & Schild. Wilt u weten welke andere gebouwen en afdelingen zich op dit terrein bevinden, ga naar de pagina van Zon & Schild.

contactgegevens

Utrechtseweg 266
3818 EW Amersfoort
Postbus 3051
3800 DB Amersfoort
Telefoon 033 4609609
Fax 033 4609513

folders