In de Gildenhof op Zon & Schild biedt bureau dagactiviteiten haar diensten aan. Daarnaast zijn hier ondersteunende diensten gehuisvest.

Bureau dagactiviteiten biedt en gevarieerd pakket aan activiteiten en leer-werkttrajecten. Zowel op Zon & Schild als vanuit DAC de Boeier in Amersfoort.
We gaan samen met u op zoek naar jouw kwaliteiten, talenten en wensen. Uw wens is ons uitgangspunt. Daarom vragen we u ook regelmatig om mee te denken over het weekprogramma. En over onze manier van werken.

De cliëntenbibliotheek is er voor iedereen. Voor patiënten, familie en personeel. Er zijn boeken, films en muziek. En er is informatie over ziektebeelden, behandeling, belangenverenigingen psychiatrie maar ook ‘uit in Amersfoort’. Ook hebben we kopieerfaciliteiten.

  • Boeken: romans, stripboeken, naslagwerken over diverse onderwerpen, boeken over psychiatrie, ziektebeelden en medicatie. Grootletterboeken en gesproken boeken.
  • Dvd’s: speelfilms en educatieve films, maar ook informatie over psychiatrische ziektebeelden.
  • Cd’s: rekening houdend met de wensen van leden zijn er diverse genres van pop tot klassiek.

We kopen regelmatig nieuwe boeken, cd’s en dvd’s. Daarbij gaan we uit van de wensen van de leden. En van lijsten met de meest verkochte boeken, cd’s en dvd’s.

Kosten
Voor cliënten : kwartaalabonnement € 2 – jaarabonnement € 6
Voor personeel: kwartaalabonnement € 4 – jaarabonnement € 12
Huur dvd’s: € 0,50 per dag/weekend
Folders: ziektebeelden, behandeling, belangenverenigingen en andere onderwerpen die met uw verblijf hier te maken kunnen hebben. Overige  informatie die u wilt hebben kunnen wij voor u opzoeken op Internet en eventueel bestellen.

Openingstijden
dinsdag donderdag 9.00 – 12.00 uur

Contact
033 4609 298 of 06 504 97 208
clientenbibliotheekamersfoort@ggzcentraal.nl

Contact
033 4609275
repro@ggzcentraal.nl

De Troefmarkt is een volwaardige supermarkt op de locatie Zon & Schild. In deze supermarkt werken dagelijks dagbestedingsmedewerkers en cliënten. Samen zijn zij de klanten zo goed mogelijk van dienst. Naast artikelen voor dagelijks gebruik biedt de Troefmarkt ook tweedehands kleding en zelf gemaakte Zomervogelproducten.

Erkend leerbedrijf
De Troefmarkt is een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat cliënten hier ervaring kunnen opdoen. Dit kan helpen om weer in het reguliere werkveld aan de slag te gaan. De Troefmarkt biedt werkzaamheden op alle facetten van het werken in een winkel. Denk hierbij aan vakkenvullen, kassawerk maar ook bestellingen doen en schoonmaken.

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag 09.00 uur – 17.00 uur
zaterdag 09.30 uur – 12.00 uur

Wilt u meer informatie over werken in de Troefmarkt?
Neem dan contact op met het bureau dagactiviteiten en bespreek met een trajectbegeleider de mogelijkheden.

contactgegevens

Utrechtseweg 266
3818 EW Amersfoort
Postbus 3051
3800 DB Amersfoort
Telefoon 033 4609609
Fax 033 4609513

folders