Folders

« ‹ 1 2 3 4 5 ... »

Wrap, weten wat u goed doet

29-09-2017

WRAP staat voor 'Wellness Recovery Action Plan'. Het is een hulpmiddel om uw leven te richten op wat u goed doet. Hiermee bundelt u de kennis die u al hebt en u zoekt naar nieuwe mogelijkheden. U wisselt ervaringen uit met anderen en leert hoe u de regie over uw leven meer in eigen hand kan nemen. U gaat die kennis systematisch ordenen, en door het maken van actieplannen, dit gericht in uw leven toepassen.
bekijk onze folder

geestelijke verzorging - Zon & Schild

18-09-2017

Algemene informatie over de dienst geestelijke verzorging; locatie Zon & Schild.
bekijk onze folder

Wegwijzer Transit

01-09-2017

Transit is binnen GGz Centraal het gespecialiseerde centrum voor traumagerelateerde- en persoonlijkheidsproblematiek
bekijk onze folder

geestelijke verzorging - Juliana-Oord

14-08-2017

Clienten van Juliana-Oord kunnen bij een geestelijk verzorger terecht voor een gesprek over wat hen bezighoudt en wat er in hen omgaat.
bekijk onze folder

Rembrandthof, deeltijd- en klinische behandeling

05-06-2017

De Rembrandthof is het centrum voor kortdurende psychiatrische hulp aan volwassenen met ernstige psychische en psychiatrische problematiek in Hilversum. Binnen de Rembrandthof hebben wij naast ambulante behandeling ook dagbehandeling en klinische opname. Dagbehandeling houdt in dat u overdag een behandeling volgt in de Rembrandthof en u op de andere tijden in uw eigen woonomgeving bent. Klinische opname houdt in dat u voor een bepaalde tijd 24 uur per dag kunt verblijven in de kliniek van de Rembrandthof.
bekijk onze folder

geestelijke verzorging - Rembrandthof

05-06-2017

Aan de Rembrandthof is een geestelijk verzorger verbonden. U kunt bij de geestelijk verzorger terecht voor een gesprek over wat u bezig houdt en wat er in u omgaat.
bekijk onze folder

Rembrandthof, preventieve ondersteuning mantelzorgers (POM)

05-06-2017

GGz Centraal heeft aandacht voor u als familieleden en/of naastbetrokkenen van onze patiënten. Wij bieden u daarom ook graag de mogelijkheid een POM-gesprek te voeren. POM staat voor ‘Preventieve Ondersteuning Mantelzorgers’.
bekijk onze folder

Rembrandthof, familiekamer

05-06-2017

Naastbetrokkenen en familie kunnen veel betekenen in de zorg voor patiënten. Zij kennen de patiënt goed waardoor zij een belangrijke bron van informatie zijn voor professionals. Bovendien kan de aanwezigheid van een naastbetrokkene ook rustgevend werken voor de patiënt. Naastbetrokkenen zijn dan ook zeer welkom in de Rembrandthof.
bekijk onze folder

Gids voor cliënten en naasten

04-01-2017

Voorafgaand aan uw behandeling bij GGz Centraal willen we u informeren over onze organisatie: Wat kunt u van ons verwachten? Wat is onze missie en visie? Op welke locaties kunt u bij ons terecht? Hoe ziet een behandeling bij ons eruit?
bekijk onze folder

algemene folder kliniek B Riebeeckhof

22-11-2016


bekijk onze folder

« ‹ 1 2 3 4 5 ... »