Wij zijn aangesloten op de site ‘durf jij met mij’; de gratis contactsite/ontmoetingssite voor mensen met een psychiatrische aandoening.

De centrale cliëntenraad en de raad van bestuur van GGz Centraal zijn in nauw overleg met elkaar de aansluiting op deze site overeengekomen.

Parnassia, specialist in psychiatrie, is de initiatiefnemer voor de ontwikkeling van www.durfjijmetmij.nl. Het doel is mensen met een psychische kwetsbaarheid die ingeschreven zijn bij een ggz-instelling die is aangesloten bij deze site* autonomie te geven bij het zoeken naar vrienden, een date of relatie en zo het leven meer “kleur” te geven.

Binnen de site zijn de profielen van de leden alleen zichtbaar en bereikbaar voor andere leden. Dit zorgt voor een veilige omgeving. Parnassia, als organisatie, heeft verder geen bemoeienis met activiteiten van de leden op de site. Het streven is om in de toekomst nog meer ggz-instellingen te laten aansluiten. Dit zorgt voor meer inschrijvingen en zo de kans op succes voor de leden.

Aanmelden/inschrijven

Heeft u een psychiatrische aandoening en bent u op zoek naar vrienden om samen iets te ondernemen of durft u een stap verder te gaan en wilt u een date/ relatie zoeken? Dan zit u bij de site ‘duf jij met mij’ goed.

Nieuwsgierig?

U kunt op deze website lezen hoe het werkt. Overigens gaat het aanmelden bij de site ‘Durf jij met Mij’ geheel buiten een elektronisch patiëntendossier om.

* De volgende organisaties zijn aangesloten: in zorg bij Parnassia, Stichting Anton Constandse, Dijk en Duin, BavoEuropoort, Antes /Delta/ Bouman, Kwintes, GGZ NHN, RIBW Nijmegen/Rivierenland, GGZ Vincent van Gogh, Pameijer, RIBW Brabant, Stichting Altrecht, Reakt, Mondriaan, PerspeKtief, Yulius, RIBW KAM, Victas, Levantogroep, RIBW ZWWF, GGZ Delfland, HVO Querido en GGz Centraal.