Duynenhof Ermelo

De Duynenhof is een gesloten / besloten crisisopname-afdeling voor cliënten – vanaf 21 jaar – die intensieve zorg nodig hebben.

Deze gesloten / besloten afdeling biedt bescherming: er is dag en nacht begeleiding aanwezig. De deur naar buiten is op slot; u kunt dus niet zondermeer de afdeling verlaten. In uw behandelplan worden afspraken vastgelegd over wat u zelfstandig en/of onder begeleiding kunt ondernemen. Versterking van de eigen regie en kracht van de cliënt is altijd  uitgangspunt; wij werken herstelgericht.

De Duynenhof biedt plaats aan zestien cliënten. Er zijn tien zit-/slaapkamers met een eigen doucheruimte en toilet en er zijn zes HAT-woningen die bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, doucheruimte, toilet en berging. Verder zijn er een huiskamer, een activiteitenruimte en een binnentuin voor gemeenschappelijk gebruik van de hele afdeling.

De afdeling is zo georganiseerd dat u naar een woonsituatie met (steeds) meer eigen verantwoordelijkheid kan toewerken.

meer op deze locatie

De Duynenhof bevindt zich op landgoed Veldwijk. Wilt u weten welke andere gebouwen en afdelingen zich op dit landgoed bevinden, ga naar de overzichtspagina van Veldwijk.

contactgegevens

Landgoed Veldwijk
3853 LC Ermelo
Postbus 1000
3850 BA Ermelo
Telefoon 0341 566688