Op dinsdag 26 november 2019 gingen de ons welbekende medewerkers van lunchcafé ‘Appeltje Eitje’ met elkaar op pad. Zij kregen een personeelsuitje aangeboden door Stater, hypothecair dienstverlener.

Jaarlijks geeft Stater de medewerkers een dag de gelegenheid om zich in te zetten voor medeburgers uit wat meer kwetsbare doelgroepen. Zij hebben zich al een aantal keren eerder en op diverse manieren ingezet voor GGz Centraal. Dit keer organiseerde zij een personeelsuitje voor de medewerkers van Lunchcafé Appeltje Eitje.

Bonbons
Twee medewerkers van Keistad Evenementen verzorgden het personeelsuitje in de vorm van een workshop bonbons maken op de Stater locatie in Vathorst.
Deze workshop in hun eigen vakgebied (voeding) was voor de mensen van ons lunchcafé een leuke gelegenheid om het 10-jarig bestaan te vieren. Er waren twee sessies met tussendoor een keer een koffie-/theepauze. Samen met enkele medewerkers van Stater ging iedereen hard aan de slag met het maken van de chocolade lekkernijen. Het was een bijzondere leerzame en smakelijke workshop. Op een bepaald moment werd het zelfs hilarisch. Iemand liet een bak met vloeibare chocolade op de vloer vallen. De middag werd afgesloten met een rondleiding door het pand.
De medewerkers van Stater kregen na afloop een kalender van Appeltje Eitje uitgereikt en er was voor een ieder een receptenboekje van Appeltje Eitje.

Een super geslaagde Match, die mede tot stand is gekomen dankzij bemiddeling van Matchpoint Betrokken Ondernemen Amersfoort. Heel veel dank hiervoor namens de medewerkers van Appeltje Eitje.