Op zaterdag 24 maart kregen bewoners van de afdeling Eikenstaete A een ‘home made’ High Tea aangeboden van medewerkers van uitzendbureau Randstad. Deze High Tea werd hen aangeboden in het kader van ‘Randstad Zorgt’.

Na zich in de ochtend al nuttig gemaakt te hebben door pannenkoeken te bakken voor mensen met een verstandelijke beperking, was s’ middags Zon & Schild aan de beurt voor een feestelijke happening. Bepakt en bezakt met allerlei heerlijke ingrediënten en met attributen om de High Tea feestelijk op te kunnen dienen ging men vol enthousiasme aan de slag. De groep werd opgesplitst in tweeën. De ene groep ging aan de slag om de huiskamer in te richten en feestelijk ‘aan te kleden’. Deze aankleding werd alvast neergezet in Paassfeer, met een mooie Paastak en sfeervolle bloemstukjes.

De tweede groep ging in de keuken aan de slag om een heerlijke High Tea klaar te maken. Deze bestond onder anderen uit ter plekke klaargemaakte sandwiches, muffins, quiches, gevulde eitjes, soesjes, wraps , bonbons en verse smoothies in de smaken banaan en mango. De hapjes en drankjes werden genuttigd onder het genot van een bijpassend muziekje. Met grote inzet en enthousiasme werd alles uit de kast getrokken om er een geweldige middag van te maken. Een meer dan welkome onderbreking in de over het algemeen toch wel wat saaie weekenden.
Randstad bedankt!

Claudia Barneveld, coördinator vrijwilligerswerk/MBO
GGz Centraal, regio Eemland.