Op vrijdag 15 maart vond, in het teken van NL Doet, op locatie Zon & Schild weer een waar spektakel plaats. Een heus Happiness Festival met tal van activiteiten.

Het sprankelende aanbod werd samengesteld en georganiseerd in samenwerking met de afdeling Dagactiviteiten.  Zo was er in de ochtend stoel- en handmassage, een meditatie -en een djembé-sessie, men kon een eigen bloemstukje maken, er werd een theesalon geopend en de look-alike van Bob Ross gaf een workshop schilderen.

Tussen de middag werd aan de gasten een vers bereide lunch aangeboden. Het programma werd in de middag voortgezet met een ‘ love- and peace disco’ en een spelletjescafé.

Vrijwilligers op deze dag waren mensen die zich via de NL Doet website hadden aangemeld, onze ‘vaste’ vrijwilligers en medewerkers van de ondersteunende afdelingen van GGz Centraal, die in het dagelijks leven, niet-patiëntgebonden werkzaamheden verrichten.

Dankzij een financiële bijdrage van het Oranje Fonds konden aan onze cliënten alle activiteiten kosteloos worden aangeboden.

Tevreden keken wij allemaal terug op een geweldige happening. Wij kijken allemaal al weer uit naar een volgende editie van NL Doet!