Jaarlijks kunnen twaalf nieuwe artsen instromen in de opleiding tot specialist (AIOS).

Binnen GGz Centraal werken zeven co-assistenten op afwisselende plekken.

AIOS
De opleiding start begin april en begin oktober. Alle onderdelen van de opleiding kunnen binnen GGz Centraal gevolgd worden op de volgende locaties: Ermelo, Amersfoort, Harderwijk, Lelystad, Almere, Hilversum. U kunt de opleiding na het eerste jaar in deeltijd (80%) volgen.

opleidingsetalage
Kijk ook in de opleidingsetalage naar de mogelijkheden voor stages.

Co-schappen

Binnen GGz Centraal werken 7 co-assistenten op afwisselende plekken. We hebben vier plaatsen in Ermelo, twee in Amersfoort en één in Hilversum. Wij bieden de co-schappen aan op acute opname afdelingen voor volwassenen of ouderen psychiatrie. Naast de reguliere co-schappen bieden we mogelijkheden voor keuze co-schappen en semi-arts stages.

afwisselend aanbod
Over het algemeen zijn de co-assistenten zeer tevreden over onze werkplekken. Wij koppelen hen aan één A(N)IOS die ze ook begeleid. Het afwisselende aanbod op de acute afdelingen en de mogelijkheid tot zelfstandig werken maken deze stages zeer leerzaam. Een groot pluspunt is ook het structurele en goed verzorgde onderwijs. Hieraan nemen o.a. onze A-opleider Harold van Megen, professor Peter van Harten, ziekenhuisapotheker en de deelopleiders van kinderen en jeugd- en ouderenpsychiatrie deel.

keuze co-schappen en semi-arts stages
Naast de reguliere co-schappen bieden we mogelijkheden voor keuze co-schappen en semi-arts stages. Hierin is te kiezen voor een aandachtsgebied.

  • angst/dwangstoornissen (Marina de Wolfcentrum)
  • kinder- en jeugdpsychiatrie (Fornhese)
  • verslavingszorg (Heesteroord)

Het programma voor deze keuze co-schappen of semi-arts stages stellen we in overleg samen.

informatie
Voor vragen over co-schappen kunt u contact op nemen met Truus van den Brink, psychiater, via secretariaat a-opleiding, telefoon 0341 566564,k.vangeelen@ggzcentraal.nl