Tuimarkt Werk Centraal

Een impressie van de jaarlijkse tuinmarkt van Werk Centraal op Veldwijk
 

cognitieve fitness

cognitieve fitness: 'move your body, sharpen your brain'. Een impressie van een neurocognitieve trainingsmethode ter bevordering van de fysieke en mentale gesteldheid op basis van fysieke inspanning, intellectuele uitdaging en bewuste ontspanningsoefeningen.
 

Hoe Daniëlle haar trauma overwon

Voormalig cliënte Daniëlle vertelt hoe Transit haar hielp bij de verwerking van traumatische misbruikervaringen in haar jeugd.
 

Pillen en seks - Meike: 18 jaar

Meike slikt sinds haar 14e medicijnen. Deze bleken problemen te geven op seksueel gebied. Ze is hierover gaan praten met haar behandelaar
 

Pillen en seks - Tom: 50 jaar

Tom gebruikt anti-psychotica en had last van seksuele bijwerkingen. Hij maakt afwegingen hoe hij hier het beste mee kan omgaan. Kijk naar zijn afwegingen en hoe hij het besproken heeft met zijn behandelaar.
 

Pillen en seks - Jeanette, 42 jaar

Jeanette slikt anti- depressiva. Ze kreeg te veel last van seksuele bijwerkingen en is hier over gaan praten met haar behandelaar. Bekijk haar verhaal.
 

Pillen en seks - Koen 19 jaar

Koen, 19 jaar, gebruikt anti-psychotica en had last van seksuele bijwerkingen. Kijk naar zijn zoektocht naar de beste oplossing voor hem en hoe hij dit heeft overlegd met zijn behandelaar.
 

het verhaal van GGz Centraal

het verhaal van GGz Centraal vertelt waar we voor staan, waar we op letten en waar we naartoe willen.
 

Edwin is weer aan het werk

GGz cliënt Edwin werkt aan zijn herstel. Hij wil graag weer aan de slag. Dankzij de steun van zijn begeleider Aart-José werkt hij nu als vrijwilliger bij de Koninklijk Nederlandse Hippische Sportfederatie.
 

het verhaal van Ina (1)

Ina had een onbezorgd leven in Rotterdam. Maar na de geboorte van haar eerste zoon belandde ze onverwacht in een postnatale depressie. Hoe kon dat gebeuren?
 

het verhaal van Ina (2)

Na de postnatale depressie gaat Ina aan zichzelf twijfelen. Ze is verward en vraagt zich af of ze gek is geworden. Gelukkig biedt medicatie en behandeling uitkomst.
 

het verhaal van Ina (3)

Na haar opname mag Ina naar huis. Met de juiste medicatie en met steun van haar behandelaar probeert Ina haar leven weer vorm en inhoud te geven. Ze heeft nu zelfs weer werk!
 

klussen op maat

Bij het bureau Klussen Op Maat (KOM) staan de talenten van cliënten centraal. Cliënten worden door de behandelaar en medewerkers van het bureau KOM gestimuleerd om weer aan het werk te gaan. De ervaringen zijn zeer positief. Cliënten hebben een duidelijke dagstructuur, doen zinvol werk en voelen zich echt gewaardeerd.
 

eigen talent centraal

Binnen het project Talent Centraal willen we cliënten van GGz Centraal helpen bij arbeidsparticipatie en bij het vinden van zinvolle dagbesteding als ondersteuning van het herstelproces. Uitgangspunt daarbij is om te kijken naar de kwaliteiten van clienten in plaats van naar hun eventuele beperkingen.
 

Esther weer in beweging

Cliënt Esther beschrijft hoe belangrijk het was om tijdens haar therapie voor eetstoornissen weer in beweging te komen. Zij vond in wielrennen haar passie.
 

« ‹ 1 2 »