Stemmen kan t/m 15 januari 23.59 uur. Met jouw stem maken wij kans op een Appeltje van Oranje! Dé prijs van het Oranje Fonds voor sociale projecten. We zijn namelijk een van de genomineerden en daar zijn we echt super trots op. Hartelijk dank voor jouw stem!

Mochten we winnen, dan ontvangen we een bronzen beeldje uit de handen van Koningin Máxima én € 15.000,-. Met dat geld kunnen wij nog meer maatjes bij elkaar brengen. Dit jaar gaan de Appeltjes van Oranje naar de beste maatjesprojecten. Maatjes zijn er in allerlei soorten, bijvoorbeeld: huiswerkmaatjes, boodschappenmaatjes en wandelmaatjes. Allemaal helpen ze elkaar om beter ‘samen te leven’ in onze samenleving.

Het allerleukste is dat als wij winnen jij als stemmer kans maakt om door het Oranje Fonds uitgenodigd te worden om aanwezig te zijn bij onze uitreiking. Dit vindt namelijk plaats op Paleis Noordeinde. Een super bijzondere dag om bij aanwezig te zijn. Vind jij ook dat wij deze impactvolle prijs verdienen? Stem dan op ons via: stem.oranjefonds.nl/ggz-centraal

Er zijn in totaal nog 38 projecten in de race voor deze prestigieuze prijzen, die het Oranje Fonds jaarlijks uitreikt aan uitzonderlijke sociale projecten. Het aantal stemmen dat de kanshebbers krijgen, bepaalt mede wie er doordringen naar de laatste tien nominatieplaatsen. Hieruit kiest de jury uiteindelijk de drie winnaars.

Onze maatjes
Lees het verhaal van onze maatjes Eric en Arnold en bekijk het filmpje: maatjes-eric-en-arnold/ Daarom willen wij de prijs graag winnen. Vergeet niet te stemmen. En… alvast super bedankt!