samenwerking met ‘de Buren’

U bent hier :Home/Nieuws/samenwerking met ‘de Buren’

Een samenwerking van GGz Centraal en ‘de Buren afhaalcentrum’ heeft ertoe geleid dat op de locatie Zon & Schild een afhaalpunt is geplaatst.

De kluizen zijn in eerste instantie bedoeld voor het afhalen van online aankopen.
De Buren werkt hierin samen met andere pakketdiensten zoals DHL en UPS. Er bestaat ook de mogelijkheid om een kluis te huren, voor bijvoorbeeld de overdracht van een werktelefoon of overdrachtsformulieren. De huur van een kluis is niet alleen mogelijk voor personeelsleden of cliënten maar ook voor externe consumenten, zoals onze buren.
Het afhaalpunt van de Buren is te vinden bij het keukengebouw De Stoof. Hier is een buitenwand geplaatst die 24 uur per dag bereikbaar is, > plattegrond.

afhaalpunten zijn populair
Als marktleider heeft de Buren de ambitie om haar huidige landelijke netwerk sterk uit te breiden. CEO Robin Dragstra van de Buren geeft uitleg. ‘Momenteel bouwen we aan een netwerk van afhaalpunten die allerlei partijen, zowel door retail, e-commerce als de pakketlogistiek kan worden benut. Naast de toepassingen voor consumenten, ontvangen wij vanuit de zakelijke sector steeds meer signalen dat er een grote behoefte aan multifunctionele afhaalpunten bestaat.’ Meer informatie is te vinden op www.deburen.nl.

‘Er zijn regelmatig patiënten die een pakketje bestellen en ook voor medewerkers is het erg praktisch als een pakketje op het werk kan worden bezorgd. Uiteraard is deze service ook beschikbaar voor omwonenden.‘ Aldus Falco Ligtlee die de samenwerking met de Buren tot stand bracht namens GGz Centraal.

woensdag, 7 maart 2018 |Categorieën: Nieuws|