vouchers

U bent hier :Home/over ons/vouchers

In december 2017 ontvingen medewerkers, vrijwilligers, raadsleden en cliënten die langer dan een jaar in klinische behandeling zijn – als eindejaarsattentie – een voucher van GGz Centraal.

Met een voucher kan men zelf een cadeau kiezen uit allerlei producten en diensten. Kenmerkend is dat bij de productie of levering ervan altijd cliënten van GGz Centraal zijn betrokken. De verschillende activiteitencentra krijgen door de inzet van de vouchers een extra stimulans. Het levert werk, financiën en misschien nog belangrijker: werkplezier en -trots.

webshop
In onze webshop zijn alle producten te vinden die door de DAC’s worden gemaakt. Klik op de categorie ‘vouchers’ en bekijk de producten die voor een of meer vouchers te verkrijgen zijn. Hebt u een artikel gevonden dat u wilt hebben? Vul dan het bestelformulier in. Vervolgens wordt per mail contact met u opgenomen over de levering.

locaties
U kunt uw vouchers ook op diverse locaties inwisselen voor een product of dienst.
Bekijk het overzicht van de locaties waar u uw voucher kunt besteden.

een gezamenlijk cadeau
Sommige DAC’s maken ook producten waar een hoger prijskaartje aan hangt. Zo’n artikel is aan te schaffen door meerdere vouchers bij elkaar te leggen. Bijbetalen kan natuurlijk ook. Misschien een idee om gezamenlijk iets voor een afdeling te bestellen?

naar het Dolhuys
Zeker een bezoek waard: het Dolhuys is het museum van de psychiatrie in Nederland. Hier kunt u de grenzen tussen gek en gezond, normaal en abnormaal op een interactieve en daardoor indrukwekkende manier ervaren. Kijk voor meer informatie op de website van het Dolhuys. Eén voucher is goed voor één entreebewijs plus een verrassing; de voucher kan gewoon bij het Dolhuys worden ingeleverd.

of naar het Outsider Art Museum
Voor je voucher kun je ook een toegangskaartje krijgen voor het Outsider Art Museum. Dit museum is een project van het Dolhuys en gevestigd in de Hermitage Amsterdam.
Bekijk de website van het Outsider Art Museum.

liever een goed doel steunen?
Dat kan ook. U kunt uw voucher ten goede laten komen aan Het Chevallierfonds, Stichting Socialrun of Het Dolhuys. Kruis op de voucher het doel aan dat u hebt gekozen en stuur de voucher via interne post naar de afdeling communicatie, locatie Zon & Schild, Amersfoort. Of via het antwoordnummer dat op de voucher staat vermeld.

geldigheid
De voucher kan tot 30 juni 2018 worden ingewisseld; na 1 juli 2018 is hij niet meer geldig.

vragen?
Hebt u een vraag over een product of bestelling? Neem contact op met de leverancier van het product. U vindt de bereikbaarheidsgevens van de leveranciers in de webshop. Of stuur een mail naar voucher@ggzcentraal.nl.