In november 2019 ontvangen medewerkers, vrijwilligers, raadsleden en cliënten die langer dan een jaar in klinische behandeling zijn een cadeaubon van GGz Centraal.

Met een cadeaubon kun je zelf een cadeau kiezen uit allerlei producten en diensten. Kenmerkend is dat bij de productie of levering ervan altijd cliënten van GGz Centraal zijn betrokken. Onze verschillende dagactiviteitencentra (DAC’s) krijgen door de inzet van de vouchers een extra stimulans. Het levert werk, financiën en misschien nog belangrijker: werkplezier en -trots.

webshop
In onze webshop vind je alle producten die patiënten en medewerkers van de DAC’s hebben gemaakt. Klik op de categorie en bekijk de producten die je voor een cadeaubon kunt aanschaffen. Heb je een artikel gevonden dat je wilt hebben? Vul dan het bestelformulier in. Vervolgens krijg je per e-mail bericht over de levering.

locaties
Je kunt je cadeaubon ook op diverse locaties inwisselen voor een product of dienst.
Bekijk het overzicht van de locaties waar je je cadeaubon kunt besteden.

een gezamenlijk cadeau
Sommige DAC’s maken ook producten waar een hoger prijskaartje aan hangt. Zo’n artikel is aan te schaffen door meerdere cadeaubonnen bij elkaar te leggen. Bijbetalen kan natuurlijk ook. Misschien een idee om gezamenlijk iets voor een afdeling te bestellen?

geldigheid
De cadeaubon kan tot 30 november 2020 worden ingewisseld. Ná  30 november 2020 is hij dus niet meer geldig.

vragen?
Heb je een vraag over een product of bestelling? Neem dan contact op met de leverancier van het product. Je vindt de bereikbaarheidsgegevens van de leveranciers in de webshop. Of stuur een mail naar cadeaubon@ggzcentraal.nl.