Kunst Onbeperkt

08-05-2017

Mensen met of zonder beperking; iedereen kan een talent hebben voor het maken van kunst en iedereen kan genieten van kunst! Vijf organisaties* uit Ermelo bieden onder de titel ‘Kunst Onbeperkt’ op zaterdag 3 juni van 12.00-15.30 uur een middag vol Kunst aan, in theater de Dialoog in Ermelo.

Na een feestelijke opening om 12.00 uur zijn er tot 15.30 uur doorlopende workshops tekenen en schilderen, stenen amuletten maken, kaarsen dompelen en werken met hout. Ook kan iedereen genieten van een expositie en diverse acts op het podium. Tussen de acts door zal er twee keer een workshop ‘dansen zonder drempels’ gegeven worden. Alle inwoners van Ermelo en de wijde omgeving zijn daarbij van harte welkom! Entree en deelname aan de workshops zijn gratis. Meer informatie kunt u vinden op  de speciale  facebookpagina: https://www.facebook.com/Kunst.Onbeperkt/ (zoekterm binnen facebook: @@Kunst.Onbeperkt)

het aanbod

Er is een grote diversiteit in kunstzinnige uitingen; van filmprojecten van omroep VED (’s Heeren Loo) tot steen- of karton-sculpturen (van Leonardo da Vinci Galerie en Ateliers) en van schilderen (GGz Centraal) tot dansen (InteraktContour), of werken met hout (Materra).
Om iedereen, met of zonder beperking, de mogelijkheid te geven met dit aanbod kennis te maken zijn er op 3 juni in de Dialoog verschillende workshops, een expositie en diverse optredens.

* De vijf deelnemende organisaties zijn: ’s Heeren Loo, GGz Centraal, Leonardo da Vinci Galerie en Ateliers, InteraktContour en St. Materra