Kramen te huur bij zomermarkt op Veldwijk

17-05-2017

Activiteitencentrum Berkenhof van GGz Centraal organiseert dit jaar voor de vijfde keer op rij een zomermarkt op landgoed Veldwijk. Deze zomermarkt vindt plaats op woensdag 28 juni van 13.00 – 20.00 uur.

Het is een mooie gelegenheid voor onze cliënten om familieleden, kennissen maar vooral ook burgers, andere instellingen en bedrijven uit Ermelo en omgeving te ontmoeten in een zomerse ontspannen sfeer. Met deze zomermarkt willen wij de integratie bevorderen tussen onze cliënten en de bezoekers van de markt. Onze cliënten zijn inmiddels aan het werk om de kraam, die ze van ons huren, vol te krijgen met zelf gemaakte producten. Ook ú kunt als particulier, bedrijf of instelling een kraam aanvragen. De kosten zijn 15 euro voor 2 meter kraam. Kinderen worden speciaal uitgenodigd om vanaf een kleedje hun spulletjes te verkopen. Dit kan al voor 2 euro! Aanvragen van een kraam kan tot 14 juni via berkenhofactiviteiten@ggzcentraal.nl of door te bellen naar telefoonnummer 0341 566417. 
En uiteraard nodigen wij iedereen van harte uit om de markt te bezoeken op 28 juni.

wat vindt u zoal op de zomermarkt?

Op de zomermarkt vindt u niet alleen  nieuwe en zelfgemaakte producten van het activiteitencentrum Berkenhof, maar er is ook een grote rommelmarkt, een rad van fortuin, een horecaplein, diverse workshops zoals yoga en schilderen. Ook zijn er veel externe bedrijven, instellingen en particulieren die een kraam huren en hun producten te koop aanbieden.