Woensdag 30 mei jl. hebben Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Gresbo/Inclusief Intervens uit Nunspeet, en Leen Kievit, directeur Bedrijfsvoering GGz Centraal uit Ermelo, hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst over passende werktrajecten voor mensen met psychische kwetsbaarheid.

Door de ondertekening van deze overeenkomst spreken beide organisaties uit dat zij mensen, bij wie sprake is van psychische kwetsbaarheid, toe willen leiden naar werk. In de begeleiding van mensen met een psychische kwetsbaarheid speelt het hebben van werk een steeds belangrijkere rol.
GGz Centraal heeft ruime ervaring en expertise in het behandelen en begeleiden van mensen, waarbij sprake is van psychische kwetsbaarheid. Inclusief Groep heeft ruime expertise als het gaat om het begeleiden naar werk van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom gaan GGz Centraal en Inclusief Groep hun krachten bundelen.

uitwisseling
Naast het vormgeven van passende trajecten voor mensen waarbij sprake is van psychische kwetsbaarheid, heeft het project ook uitwisseling van kennis en expertise tussen de organisaties als doel.

enthousiast
Beide organisaties zijn erg enthousiast over de intensivering van deze samenwerking en hopen op deze manier een mooie aanzet te kunnen maken naar het bieden van passende werktrajecten voor mensen met psychische kwetsbaarheid. Het uiteindelijke doel is om mensen toe te leiden naar een (betaalde) baan.