Kastanjehof Zon & Schild

Op Kastanjehof –  afdeling voor acute en intensieve psychiatrie – worden patiënten behandeld met ingewikkelde en ernstige psychiatrische problematiek.

Vaak gaat het om mensen met een combinatie van verschillende stoornissen. Bijvoorbeeld autisme en persoonlijkheidsproblematiek, een psychotisch toestandsbeeld of een antisociale persoonlijkheidsstoornis. Niet zelden gaat dit ook nog gepaard met verslavingsproblematiek en/of een justitieel verleden. Deze groep patiënten wordt wel aangeduid met de term EPA (Ernstige Psychiatrische Aandoeningen).

Patiënten op Kastanjehof hebben meestal al meerdere behandelingen achter de rug in verschillende instellingen en afdelingen. Je kunt dus spreken van een lange opnamehistorie. Het ontbreekt ze vaak aan toekomstperspectief. Op Kastanjehof willen wij deze patiënten weer hoop op verbetering te geven!

meer op deze locatie

U kunt Kastanjehof vinden op het terrein van Zon & Schild. Wilt u weten welke andere gebouwen en afdelingen zich op dit terrein bevinden, ga naar de pagina van Zon & Schild.

contactgegevens

Utrechtseweg 266
3818 EW Amersfoort
Postbus 3051
3800 DB Amersfoort
Telefoon 033 4609609
Fax 033 4609513

folders