Je hebt goede managers en hele goede managers. Er is echter maar één ‘ Manager van het Jaar’, aldus het ISBW. Wie dit jaar die felbegeerde titel mag dragen wordt 19 juni a.s. bekend gemaakt. Maar leuk voor GGz Centraal is dat Karen Griep tot een van de genomineerde managers behoort.

Manager van het Jaar is een initiatief van ISBW, de opleider van managers. Karen Griep is voor deze titel aangedragen door Tsarena Martiena, teamleider kliniek in de Meregaard. We hebben haar de vraag gesteld waarom ze Karen griep heeft aangedragen voor de verkiezing manager van het jaar 2018.

‘Omdat zij wederom dit jaar heeft laten zien hoe ambitieus zij is. Zij is nooit uitgeleerd en gaat geen uitdaging uit de weg. Karen is een manager die veel kennis vergaart heeft in haar carrière. Zij geniet ervan om haar kennis te delen. Dit doet zij door middel van coaching. Zo kent ze bijvoorbeeld mij goed en kan hier haarfijn op in spelen. “waarom doe je wat je doet” is de vraag die ze stelt als ze je weer even bewust wil maken.
Karen is verder een inspirerend persoon, tegen wie ik 10 jaar geleden als startende verpleegkundige opkeek; tegelijkertijd dacht ik ‘zo wil ik ook worden’. En nu ben ik werkzaam als teamleider onder haar vleugels. Mede dankzij haar onvoorwaardelijke steun en coaching heb ik dit kunnen bereiken. Altijd uitgaan van de kracht die ik had, zelfs als ik ‘m niet zag.’

vakjury kiest top 6 kandidaten
‘Het was enorm moeilijk om te kiezen en het leverde de nodige discussies op!’ , aldus Rob Rijbroek, directeur van ISBW en tevens een van de vijf juryleden van de verkiezing ‘Manager van het Jaar 2018’.
Op 1 en 2 mei bogen de leden van de vakjury zich over de motivatiebrieven, cv’s en LinkedIn-profielen van de 12 eerder geselecteerde kandidaten. Hierbij woog zwaar mee in hoeverre de kandidaten konden aantonen vanuit hun managementrol dagelijks te leren, inspireren en motiveren. Dat is nl. het thema van dit jaar! Alle kandidaten scoorden erg positief op de meeste criteria, maar uiteindelijk bleek de jury redelijk unaniem. De 6 kandidaten, die hieronder in de link te zien zijn, maken kans op de titel ‘Manager van het jaar 2018’.

stemmen
Vindt u dat Karen het verdient om manager van het jaar 2018 te worden? Stem dan door op deze link de stemknop te gebruiken.