hulp nodig?

Hebt u psychische klachten en zoekt u hulp? Dan is de huisarts de eerst aangewezen persoon om met u te kijken wat er aan de hand is en welke hulp het beste bij u past.

Geestelijke gezondheidszorg (ggz) wordt in Nederland op 3 niveaus geboden:  basiszorg, generalistische basis-ggz en specialistische ggz. GGz Centraal biedt specialistische ggz.  Hiervoor is altijd een verwijzing van een (huis)arts en/of beschikking van een gemeente nodig. Meer informatie over de 3 niveaus in de ggz.

kinderen, volwassenen en ouderen
Bij GGz Centraal kunnen mensen van alle leeftijden terecht. Informatie over de behandeling van kinderen en jongeren vindt u onder de naam Fornhese.

waar vindt u GGz Centraal?
Wij hebben locaties verspreid over verschillende regio's in het midden van het land. Bekijk het overzicht van onze locaties.

Op deze website kunt u onder ander informatie vinden over:

Hebt u een vraag neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

spoedeisende hulp
tijdens kantooruren (8.30 uur – 17.00 uur)

  • Bent u  bij ons ingeschreven als patiënt? Dan kunt u contact opnemen met uw behandelaar of met iemand anders van het behandelteam.
  • Bent u geen patiënt van ons? Neem dan contact op met uw huisarts. Huisartsen (en andere hulpdiensten) kunnen zo nodig een beroep doen op de crisisdienst van GGz Centraal.

buiten kantooruren

  • Hebt u met uw behandelaar afspraken gemaakt over crisisbehandeling? Dan kunt u op basis van die afspraken ook buiten kantoren contact opnemen.
  • Bent u geen patiënt bij ons of hebt u geen afspraken met uw behandelaar gemaakt over crisisbehandeling? Neem dan contact op met uw huisarts. Uw huisarts kan zo nodig de crisisdienst van GGz Centraal inschakelen.

Meer informatie over 24-uurs hulp bij crisis.

Gids voor cliënten en naasten

bekijk de gids