Het begin van een beter antwoord: samenwerken in psychotherapie

U bent hier :Home/Agenda/Het begin van een beter antwoord: samenwerken in psychotherapie

Op dinsdag 25 september 2018 organiseert het centrum voor psychotherapie van GGz Centraal hét grote openingssymposium met als keynote-sprekers John Livesley en Nel Draijer met de titel ‘Het begin van een beter antwoord: samenwerken in psychotherapie’.

In ons nieuwe derdelijns centrum voor psychotherapie werken specialisten in angst- en dwangstoornissen (Marina de Wolf), vroegkinderlijk trauma (Transit) en persoonlijkheidsstoornissen (Zwaluw & Enk) in al hun diversiteit nauw samen vanuit één gezamenlijke visie en structuur, om betere antwoorden te vinden op de prangende vragen waar we als derdelijnszorg voor staan.

Livesley spreekt over het Integrated Modular Treatment model. Nel Draijer spreekt over psychodynamische persoonsgerichte behandeling bij comorbide trauma- en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast is er een breed scala aan workshops vanuit verschillende disciplines, waarin onze medewerkers samen met u over de nieuwste stand van zaken binnen onze behandelingen in gesprek zullen gaan.

Meld u snel aan!

informatie
Het symposium vindt plaats in Amersfoort bij Zon & Schild. Vragen? stuur een e-mail naar congresbureau@ggzcentraal.nl.

accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor: klinisch psychologen (FGzPt), psychiaters (NVvP), verpleegkundig specialisten (VSR) en vaktherapeuten (FVB).

kosten
De kosten voor externe deelnemers bedragen € 225,- p.p. Het congres is gratis voor medewerkers van GGz Centraal.

inschrijven
U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar congresbureau@ggzcentraal.nl. Hierin dient u vier workshops aan te geven die uw voorkeur hebben. Informatie over de workshops vindt u in de uitnodiging zelf. Bekijk de uitnodiging
Indeling in workshops geschiedt in volgorde van binnenkomst. Medewerkers van GGz Centraal dienen in te schrijven via ‘Mijninnova’.

betaling
Nadat u zich hebt ingeschreven ontvangt u per e-mail een bevestiging. In deze bevestigingsmail vragen wij u naar de gegevens die op de factuur vermeld moeten worden. Houd er rekening mee dat het i.v.m. de vakantieperiode iets langer kan duren voordat u bericht krijgt.

vragen?
Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: congresbureau@ggzcentraal.nl

dinsdag, 28 augustus 2018 |Categorieën: Agenda|