Het begin van een beter antwoord: samenwerken in psychotherapie

U bent hier :Home/Agenda/Het begin van een beter antwoord: samenwerken in psychotherapie

Op dinsdag 25 september 2018 organiseert het centrum voor psychotherapie van GGz Centraal hét grote openingssymposium met als keynote-sprekers John Livesley en Nel Draijer met de titel ‘Het begin van een beter antwoord: samenwerken in psychotherapie’.

In ons nieuwe derdelijns centrum voor psychotherapie werken specialisten in angst- en dwangstoornissen (Marina de Wolf), vroegkinderlijk trauma (Transit) en persoonlijkheidsstoornissen (Zwaluw & Enk) in al hun diversiteit nauw samen vanuit één gezamenlijke visie en structuur, om betere antwoorden te vinden op de prangende vragen waar we als derdelijnszorg voor staan.

Livesley spreekt over het Integrated Modular Treatment model. Nel Draijer spreekt over psychodynamische persoonsgerichte behandeling bij comorbide trauma- en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast is er een breed scala aan workshops vanuit verschillende disciplines, waarin onze medewerkers samen met u over de nieuwste stand van zaken binnen onze behandelingen in gesprek zullen gaan.

Noteer alvast de datum in uw agenda!

Informatie
Het symposium vindt plaats in Amersfoort bij Zon & Schild. Vragen? stuur een e-mail naar congresbureau@ggzcentraal.nl.

maandag, 25 juni 2018 |Categorieën: Agenda|