De professionals van Fornhese doen niet anders! Dat is goed en nodig. Met trots presenteren we onze nieuwste uitgave van het project ‘onze verhalen’.  Deze uitgave staat geheel in het teken van onze ontwikkelingen in de jeug-ggz: Fornhese.

Werkten we vóór 2015 vooral vanuit onze eigen denkkaders, dit boekje laat een nieuwe fase zien waarin we met elkaar en anderen werken, leren en soms zoeken. Natuurlijk zijn er in de ontwikkeling van de jeugd-ggz moeilijkheden te overwinnen. Nieuwe verhoudingen, administratieve uitdagingen, het vinden van nieuwe collega’s en het rondkrijgen van financieringen. Maar dat gaat lukken.

Lees over de deskundigheid van onze collega’s in de verhalen, zie hoe het enthousiasme ervan af spat. En dat zijn de eerste voorwaarden voor goede behandelingen! Sámen met anderen, de Centra voor Jeugd en Gezin, de huisartsen, collega’s in de volwassenenpsychiatrie en natuurlijk de ouders en leerkrachten. Ze komen allemaal langs in dit boekje. Dankzij de bevlogen medewerkers is Fornhese een stabiele partner in de zorg voor kinderen en jongeren met een psychische kwetsbaarheid. Wij kunnen ze helpen zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Graag willen we met u onze afdeling voor jeugd-ggz – Fornhese – verder ontwikkelen. Ik hoop dat uw ideeën, net als bij mij, een ‘groeispurt’ maken door het lezen van deze verhalen.

Arjan Theil, bestuurder GGz Centraal, kinder- en jeugdpsychiater

Wij nodigen u van harte uit om kennis te nemen van de inhoud van de nieuwste uitgave.

> lees hier ‘onze verhalen uit de jeugd-ggz’

Vragen of opmerkingen?
Mocht u vragen of opmerkingen hebben?
Stuur dan een e-mail naar: directiesecretariaatfornhese@ggzcentraal.nl