Dinsdag 4 februari, een regenachtige dag. Maar de regen kan de pret in Leusden niet drukken. Ons nieuwe FACT onderkomen in Leusden is namelijk officieel geopend. En wel door de Leusdense wethouder Erik van Beurden in hoogsteigen persoon.

Wij vinden het niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze verwijzers en ketenpartners belangrijk om onze zorg zo dicht mogelijk bij huis te organiseren. Hoog op ons verlanglijstje stond dan ook een eigen locatie voor onze cliënten uit Amersfoort Oost en Leusden die gebruik maken van FACT*.
En die nieuwe locatie hebben we gevonden aan de Larikslaan 2A in Leusden.

Dinsdag 4 februari was het zover dat wethouder Erik van Beurden onze nieuwe stek kon komen openen. Zowel hij als onze directeur Dienke Hedemann benadrukten in hun speeches beiden het belang van verbinden met elkaar; laagdrempelig en zonder schotten. En hoe fijn is het dan om vervolgens – nadat er een heus lintje is doorgeknipt – te merken dat in de praktijk al zoveel mooie verbindingen tussen FACT en de andere zorgpartijen bestaan!

Tijdens de rondleiding klonken er verder lovende woorden over de mooie en lichte werkruimten en de prettige sfeer.  Ook de presentatie over wat FACT werken inhoudt, is door de genodigden gewaardeerd. Kortom: een zeer geslaagde en waardevolle middag!

*FACT-teams behandelen en begeleiden mensen die een ernstige psychiatrische aandoening hebben in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.).