Na zorgvuldige procedures is het directieteam van GGz Centraal per 1 april weer compleet. Op 1 januari 2020 is Douwe van der Heide benoemd tot directeur behandelzaken van GGz Centraal in de regio Veluwe & Veluwe Vallei. Met ingang van 1 april 2020 mogen we Marjolein Boshuisen verwelkomen als onze nieuwe directeur behandelzaken in Eemland.

Douwe van der Heide is al langer bekend met GGz Centraal. Hij volgde bij de voorloper van GGz Centraal (Meerkanten) eind jaren ‘90 zijn opleiding tot psychiater. Sinds 2012 werkt hij bij ons als psychiater in Veluwe & Veluwe Vallei.

Marjolein Boshuisen is op dit moment psychiater en directeur behandelzaken ouderen- en volwassenenpsychiatrie bij Lentis. Bij deze organisatie is zij werkzaam vanaf 2011. Vanaf 2013 bekleedde zij, naast werkzaam te zijn als psychiater en plaatsvervangend opleider, verschillende inhoudelijke managementfuncties, en was sinds 2016 lid van de directieraad. Marjolein is gepromoveerd op de neurobiologie van angst, en heeft de opleiding tot psychoanalyticus gedaan (bij de Nederlandse PsychoAnalytische Vereniging).

> Bekijk hier het organogram van GGz Centraal.