Gefeliciteerd! Het cliëntenpanel bestaat inmiddels twee jaar. Misschien mede dankzij jou maar in ieder geval dankzij de inbreng van onze bijna 80 (oud) cliënten.

Maar er is meer nieuws. De afgelopen jaren hebben wij veel geleerd van het online cliëntenpanel. Er gaan een aantal verschuivingen plaats vinden. Wij nemen afscheid van de partij die het cliëntenpanel technisch ondersteunde en beheerde. De kwaliteitstoetsingscommissie vanuit cliëntperspectief, als onderdeel van de Centrale Cliëntenraad, gaat het panel beheren. Onze cliëntenraden gaan het panel inzetten. In het panel vragen we naar de raad en ervaringen van onze cliënten.
Ook gaat het uiterlijk iets veranderen. Je komt binnenkort ons nieuwe logo vast wel ergens tegen.

Voor wie?
Het cliëntenpanel is voor al onze (oud) cliënten. Door mee te doen ontstaat er een beter beeld van onze zorg.
Jouw visie, ervaringen en raad zijn de uitkomsten van het cliëntenpanel. Deze uitkomsten zijn interessant voor kwaliteitstoetsingen vanuit cliëntperspectief. En helpt ons de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Hoe meld ik mij aan?
Als u zelf al lid bent, kunt u natuurlijk anderen wijzen op het bestaan van het panel. Nieuwe leden kunnen zich eenvoudig aanmelden door een mail te sturen naar clientenpanel@ggzcentraal.nl
Wij hopen u snel te mogen begroeten als panellid!
Voor meer informatie over het cliëntenpanel kunt u via hetzelfde mailadres contact opnemen met het panelbeheer,
Yvonne van Wilgenburg en Mieke de Wit
Beheerders cliëntenpanel en
Kwaliteitstoetsingscommissie vanuit cliëntperspectief