Binnen ons Bureau ArbeidsRehabilitatie (BAR) bieden wij op dit moment nog alleen cliënten van Veluwe & Veluwe Vallei ondersteuning bij vraagstukken die te maken hebben met werk, inkomen en/of opleiding. Ons doel is om mensen die in behandeling zijn bij GGz Centraal in de regio Veluwe & Veluwe Vallei weer richting werk en/of scholing te helpen.

Dit kan betaald werk, vrijwilligerswerk, werkervaring of een opleiding zijn. Wij ondersteunen mensen bij het onderzoeken van interesses en kwaliteiten. Ook adviseren wij mensen die te maken krijgen met het UWV, een uitkering, een arbeidsconflict en gemeenten. Wij proberen op alle vragen een passend antwoord te vinden.

Behandeling
Wij bieden individuele behandeling en daarnaast geven wij de training ‘Stappen naar Werk’ en ‘Zelfvertrouwen in je werk’.

Aanmelden
Denk je dat wij je verder kunnen helpen? En ben je cliënt van Veluwe & Veluwe Vallei? Dan kun je je aanmelden bij je eigen behandelaar  van GGz Centraal.
Zodra wij de aanmelding van je behandelaar hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste gesprek (intake).

Folders