Kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen, ongeacht de leeftijd, ze kunnen allemaal bij GGz Centraal terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

Er zijn natuurlijk wel grote tussen alle doelgroepen verschillen: kinderen hebben andere problemen dan volwassenen, de hulpvraag van ouderen is ook weer wezenlijk anders. Daarom is ons behandelaanbod afgestemd op de specifieke behoeften van de doelgroep.

kinderen en jongeren

Bent u op zoek naar medisch specialistische kinder- en jeugdpsychiatrie voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar? Fornhese biedt dit aan in de vorm van diagnostiek en behandeling.

behandellocaties
Fornhese werkt in vier regio’s vanuit verschillende behandellocaties. U kunt in alle regio’s terecht voor ambulante behandeling. In Almere hebben we ook een kliniek beschikbaar voor ons gehele werkgebied. Daarnaast biedt Fornhese consultatie en dienstverlening aan bij ketenpartners.
> Meer informatie

volwassenen

Bent u tussen de 18 en 60 jaar oud en hebt u psychische of psychiatrische problemen? Als blijkt dat u specialistische behandeling nodig hebt, kan de huisarts u naar GGz Centraal verwijzen.

In praktisch alle plaatsen van ons werkgebied bieden wij behandeling en begeleiding aan volwassenen. Ambulant, in deeltijd en eventueel klinisch als dat noodzakelijk is. Wij bieden veel verschillende behandelmogelijkheden.

ouderen

Bent u 60 jaar of ouder en hebt u last van psychische of psychiatrische problemen die de huisarts (samen met de POH of psycholoog eerste lijn) onvoldoende kan behandelen? Dan kan uw huisarts u verwijzen naar de specialistische ouderenpsychiatrie van GGz Centraal.

Oudere mensen krijgen te maken met allerlei veranderingen: lichamelijke achteruitgang, verlies van naasten, soms verminderen sociale contacten en er kunnen cognitieve problemen ontstaan. Dit kan psychische problemen veroorzaken of – als iemand al kampt met psychische problemen – van invloed zijn op het beloop ervan. Het behandelen van ouderen vraagt om een specifieke aanpak.
> Meer informatie